Първият бутик за климатизация GREE Shop Varna отвори врати на

...
Първият бутик за климатизация GREE Shop Varna отвори врати на
Коментари Харесай

Климатикът си има нов дом във Варна



Първият бутик за климатизация GREE Shop Varna отвори порти на 8 юни 2021 година, с помощта на екипа на „ Мухтаров “ ООД

Когато един потвърден народен бранд, срещне различен бранд с престиж на международно равнище, няма по какъв начин резултатът да не е нещо извънредно и положително за всички клиенти. Благодарение на „ Мухтаров “ ООД от през днешния ден Варна става формален дом на международния водач на пазара на климатична техника GREE, посредством откриването на първия за морската ни столица и втори за България GREE Shop.

GREE Shop Varna не е просто профилиран магазин, а съвременен бутик за климатична техника. GREE Shop Varna е място за срещи и събития, където клиентите могат да получат експертни отговори на своите въпроси. Да намерят от експертите на „ Мухтаров “ ООД професионален съвет за климатизацията на своите жилища, офиси, търговски пространства или индустриални площи. В елегантна конюнктура, последваща международните трендове и условията на марката GREE, на 100 м2 са изложени богат избор от климатична техника на световния водач - централна климатизация за хотели и офиси, водни отоплителни съоръжения за къщи и индустриални площи, битова и професионална серия моно- и мултисплит системи, а консултантите на GREE Shop Varna ще предложат уместно решение за всеки тип архитектурни потребности.

От дълги години „ Мухтаров “ ООД е главен сътрудник за Североизточна България на климатичния бранд GREE. Но в този момент с откриването на GREE Shop Varna в сърцето на морската ни столица издига на ново равнище пазара на климатици в града. „ Климатизацията не е просто пазаруване на някакъв климатик. Това е цялостна и професионална грижа за клиента от проектирането през осъществяването до гаранционния и извънгаранционен сервиз “, разяснява Венцислав Мухтаров, шеф на „ Мухтаров “ ООД и GREE Shop Varna.

GREE Shop Varna се намира на адрес бул. Сливница 180 (сграда на „ Досев Импекс “) и в него може да откриете вярното климатично решение всеки работен ден от 9 до 18 часа и събота от 10 до 14 часа, както и на уеб страницата www.clima.muhtarov.com.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР