Одобрихме новия дизайн на мярката 60/40, която за туристическия сектор

...
Одобрихме новия дизайн на мярката 60/40, която за туристическия сектор
Коментари Харесай

Николина Ангелкова: За туризма мярката 60/40 ще бъде 80/20

Одобрихме новия дизайн на мярката 60/40, която за туристическия бранш става 80/20. Това разгласи на брифинг в Министерски съвет министърът на туризма Николина Ангелкова  Николина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 година Възпитаник е на Harvard.

,,Тя става 80/20, защото в допълнение се утвърждават 190 лв. на заето лице. Тези пари могат да се употребяват взаимно с мярката 60/40. От тази мярка могат да се възползват и лица, които са наети от 1-ви юни и няма спомагателни ограничавания, които са свързани със сезонния темперамент на бранша. Допълнително са отделени и 50 милиона лв. по линия на програмата за наемане на регистрирани безработни, като ще бъдат изплатени 610 лв., плюс осигуровките за наето лице'', добави тя.

Николина Ангелкова: Туристите тази година са по-малко спрямо предходни години

Министърът на туризма акцентира, че това се явява като сериозна поддръжка за българския туризъм.

Включително и през вчерашния ден при визитата ми във Велинград, представителите на бранша споделиха, че с този дизайн мярката им ще бъде доста потребна, уточни Николина Ангелкова  Николина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 година Възпитаник е на Harvard.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР