Доц. Ангел КунчевД-р Ангел Кунчев е роден в Симеоновград. Средното

...
Доц. Ангел КунчевД-р Ангел Кунчев е роден в Симеоновград. Средното
Коментари Харесай

Ще има ли трета вълна на COVID-19 у нас?

Доц. Ангел Кунчев  Ангел Кунчев Д-р Ангел Кунчев е роден в Симеоновград. Средното си образование е завършил в СОУ " Васил, главен здравен експерт, коментира пред бТВ и „ Тази сутрин “ ваксините срещу COVID-19.

Той заяви, че наистина страната ни е поръчала най-много ваксини от „ АстраЗенека “. Но, по думите му, не причина за това са роднинските връзки. Очаква се съвсем скоро ЕС да одобри и „ АстраЗенека “, обясни Кунчев и поясни, че личното той предпочита тази ваксина.

„ В света близо 30 милиона души вече се ваксинираха и се вижда, че няма нищо лошо и страшно “, добави той.

Относно това кога ще започне достъпа на всички граждани до ваксините срещу COVID-19, доц. Ангел Кунчев  Ангел Кунчев Д-р Ангел Кунчев е роден в Симеоновград. Средното си образование е завършил в СОУ " Васил сподели, че това се очаква да е април месец.

Във връзка с това как ще се достигнат 70-те% ваксинирани у нас, той коментира, че ако трябва ще се обикаля във всички населени места и винаги ще се казва само истината.

На въпрос дали заведенията ще отворят на 1 февруари, доц. Кунчев сподели, че се надява това да не се случва, както се заявява – в знак на недоволство. Той сподели, че разбира хората от този бранш, защото вече над 10 месеца няма сигурен доход.

Във връзка с това дали ще има трета вълна в България, доц. Ангел Кунчев  Ангел Кунчев Д-р Ангел Кунчев е роден в Симеоновград. Средното си образование е завършил в СОУ " Васил заяви, че от това най – много се притеснява и сподели, че във Великобритания не е имало до този момент толкова много болни. Но, ако новият щам от Острова дойде и при нас, ще има нови мерки.

В края на разговора главният здравен експерт категорично заяви, че прогнози няма да прави, защото COVID-19 е непредвидим.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18559  Доц. Габровски: Не може да си затворим очите. Трябва да сме внимателни Доц. Габровски: Не може да си затворим очите. Трябва да сме внимателни  Главният държавен здравен контрольор доцент Ангел Кунчев ще се ваксинира против COVID-19 Главният държавен здравен контрольор доцент Ангел Кунчев ще се ваксинира против COVID-19  Случаите на ковид в Германия набъбнаха с 15 974 през последното денонощие Случаите на ковид в Германия набъбнаха с 15 974 през последното денонощие
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР