NBC Digital NewsGuild разкритикува ръководството на NBC в четвъртък, обвинявайки

...
NBC Digital NewsGuild разкритикува ръководството на NBC в четвъртък, обвинявайки
Коментари Харесай

NBC разкритикува от NewsGuild в остро писмо, обвиняващо ръководството в „безмилостен модел на разбиване на профсъюзи“

NBC Digital NewsGuild разкритикува управлението на NBC в четвъртък, обвинявайки компанията, благосъстоятелност на Comcast, в „ безсърдечен модел разтрошаване на профсъюзи “ и уволняване на чиновници, предпазени от Гилдията.

" NBC Digital NewsGuild и The NewsGuild от Ню Йорк недвусмислено осъждат известието на управлението на NBC в четвъртък за проекти за уволняване на 14 чиновници, представлявани от Гилдията, като част от по-мащабни съкращения в компанията ", NBC Гилд написа в остро писмо.

„ NBC Digital NewsGuild – която съставлява кореспонденти, редактори, дизайнери, видео публицисти, аниматори, стратези в обществените медии и публицистичния личен състав на NBC News Digital – договаря за първия си контракт от синдикалното узаконяване през 2019 година измененията в изискванията на труд, в това число съкращенията, би трябвало да бъдат контрактувани “, продължава писмото. „ NYGuild прави оценка всички варианти и чака управлението на NBC да се пазари добросъвестно по отношение на тези препоръчан...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР