НБА забрани двупосочния играч на Торонто Джонтей Портър в сряда,

...
НБА забрани двупосочния играч на Торонто Джонтей Портър в сряда,
Коментари Харесай

НБА забрани Джонтей Портър, след като разследването за хазарта показа, че той е споделял информация, залагал на игри

НБА забрани двупосочния състезател на Торонто Джонтей Портър в сряда, откакто следствие на лигата откри, че той е разкривал поверителна информация на спортни залагащи и е залагал на игри.

Портър, сподели лигата, е дал на залагащ информация за личното си здравословно положение преди мача на Торонто на 20 март. Лигата сподели, че различен човек, прочут като залагащ от НБА, е заложил $80 000, че Портър нямаше да доближи числата, избрани за него в игри посредством онлайн състезателен тотализатор. Този залог щеше да завоюва $1,1 милиона.

Портър се измъкна от тази игра единствено след няколко минути, потвърждавайки, че е болен, нито една от неговите статистики не дава отговор на общите стойности, избрани в играта. Залогът беше замразен и не изплатен и НБА стартира следствие.

„ Няма нищо по-важно от отбраната на целостта на надпреварата в НБА за нашите почитатели, нашите тимове и всички, свързани с нашия спорт, което Ето за какво грубите нарушавания на Джонтей Портър на нашите правила за игри се санкционира...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР