НБА почти сигурно ще възобнови сезона, но не е ясно

...
НБА почти сигурно ще възобнови сезона, но не е ясно
Коментари Харесай

Звездата на Портланд заплаши: Няма да участвам в мачовете

НБА съвсем несъмнено ще възобнови сезона, само че не е ясно в какъв формат и дали ще се избегне доиграването на постоянния сезон. Ако това се случи, то сигурно ще има недоволни. Един от тях е водачът на Портланд Трейл Блейзърс Деймиън Лилард, който няма да играе в " безсмислени " мачове, които не биха дали право на отбора му да се бори за плейофно място.

" Ако НБА се завърне и ни кажат, че ще прибавят няколко мача, единствено и единствено да завършат постоянния сезон, нареждайки ни да играем в безсмислени мачове, в които няма да имаме опция да влезем в плейофите, то ще бъда с тима си, тъй като съм част от него. Но няма да вземам участие в мачовете ", съобщи Лилард пред Yahoo Sports.

" Ако се завърнем, само че нямаме опция да се борим за плейофите, ще упражнявам и ще бъда с тима си, само че ще седнал съм на пейката по време на мачовете. Ако разгласят някакъв шампионат сред 7-ия и 12-ия за влизане в плейофите, тогава считам, че би било съвършено ", добави гардът на Блейзърс.

В момента последното плейофно място в Западната конференция принадлежи на Мемфис Гризлис, който е с баланс 32-33. Портланд е девети с 29-37, Ню Орлиънс Пеликанс и Сакраменто Кингс са с 28-36, а Сан Антонио е с 27-36.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР