Назряло е времето за този законопроект. Това коментира пред БНТ

...
Назряло е времето за този законопроект. Това коментира пред БНТ
Коментари Харесай

Симеонов доволен, че защитил душевното здраве на хората

Назряло е времето за този законопроект. Това разяснява пред Българска национална телевизия водачът на НФСБ Валери Симеонов за признатия закон за хазарта. За него хазартът е пандемия, който вреди на душевното здраве на хората и води до тежки зависимости.

Законът бил необходим и поради невнесените такси от Васил Божков. Симеонов е на мнението, че в Комисията по
хазарта има тежки корупционни зависимости. Резултатът е ощетяване на държавния бюджет. Чаках своя миг, показа той и изясни, че от дълго време е подготвил закона.

Министърът на финансите и министър председателят не са според от Васил Божков, съгласно Симеонов. Ако е имало такова нещо, Божков е щял да го каже. България е доста клюкарска страна, тъй като у нас се търсели все тайни теории, счита водачът на НФСБ.

Освен това страната била доста решителна в ограниченията против
хазарта. Валери Симеонов подлага на критика прокуратурата, че можела да се задейства по-бързо и да предотврати излитането на Васил Божков.

Не е имало чадър, имало е боязън от Васил Божков, посочи той. Политиците не са ангели небесни, които да са защитени, посочи Симеонов и уточни, че и политици са се страхували от предприемача.

Трябва да потвърдим, че България е страна, която не толерира корупцията, уточни Валери Симеонов за случая със арбитър Миталов. Лидерът на НФСБ счита, че корупцията е прояла българското общество.

Той разкритикува и зелените, които рекетирали цялото общество. Според Симеонов в България имало измислени растения и животни, към които се градят екологични дела. /news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР