Назначиха нова автотехническа експертиза по делото с блъснатия през 2017

...
Назначиха нова автотехническа експертиза по делото с блъснатия през 2017
Коментари Харесай

Допълнителна експертиза решава съдбата на алкохолния бос Тодор Неделчев

Назначиха нова автотехническа експертиза по делото с блъснатия през 2017 година велосипедист. Тя би трябвало да потвърди дали алкохолният необут Тодор Неделчев е имал видимост към велосипедиста, който блъсна в Центъра на града през лятото на 2017 година. Това стана ясно по време на днешното съвещание по делото, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg

В момента на конфликта Неделчев с нисана си се разминал с " Ауди ". Дали е по този начин и имало ли е и други коли, движещи се по ул. " Авксентий Велешки ", ще би трябвало да потвърждава новата автотехническа експертиза. Следващото съвещание по делото е на 21 януари 2019 година.

Припоняме че, Неделчев бе приет за отговорен за това, че на 13.07.2017 година в Пловдив на кръстовището на ул. " Авксентий Велешки " и ул. " Велико Търново " при ръководство на товарен автомобил " Нисан Навара " по несъобразителност е предизвикал гибелта на 87-годишен мъж. Присъдата, която получи на първа инстанция, е 2 години и 6 месеца отнемане от независимост и отнемане от право на ръководство на МПС за период от 3 години и 6 месеца. Неделчев обаче апелира присъдата си пред Апелативния съд.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР