Назначенията от служебния кабинет областен управител Ангел Стоев встъпи в

...
Назначенията от служебния кабинет областен управител Ангел Стоев встъпи в
Коментари Харесай

Ангел Стоев пое Областна управа в Пловдив, ще работи за честни избори и стабилност

Назначенията от служебния кабинет регионален шеф Ангел Стоев встъпи в служба. Той и Йордан Иванов си размениха местата 7 месеца по-късно. Първите стъпки на новия регионален шеф са ориентирани към организирането на изборите. Спортна зала „ Колодрума” отпада като вид да одобри пловдивските РИК-ове, тъй като има доста огромно събитие, което не може да бъде анулирано.
Прочетете още
„ Искам да благодаря на господин Иванов за всичко, което е направил в полза на жителите през последните 7 месеца. Оценката за неговата работа я дават институциите, с които са работили и жителите на региона. Пред мен стои още веднъж задачата да проведа почтени и транспарантни избори в Пловдивска област, както предходната година. Друга ми цел е обезпечаването на по-голяма непоклатимост от държавническа позиция. Моето ръководство ще бъде положено на правила, като предходните пъти – професионализъм, бистрота и почтеност”, съобщи Ангел Стоев.

Йордан Иванов пожела триумф на Стоев, като благодари на всички чиновници, с които е рабтил през последните 7 месеца. Той сподели, че е поел ангажимент за правда и не е изневерил на правилата си през целия интервал, като няма жител, който да не е приел или да е пуснал незаконосъобразно решение от общинските препоръки.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР