Назначението на Антонио Конте в Интер може да се счита

...
Назначението на Антонио Конте в Интер може да се счита
Коментари Харесай

Първата цел на Конте в Интер е нападател на Манчестър Юнайтед, втората е играч на Челси

Назначението на Антонио Конте в Интер може да се смята за несъмнено. Въпрос на дни е " нерадзурите " да разгласят публично назначението на някогашния управител на Челси, който ще размени на поста Лучано Спалети. Според " Скай спортс " Конте към този момент е определил първите си две трансферни цели в Интер. Това са нападателят на Манчестър Юнайтед Ромелу Лукаку и Виктор Моузес, който сега играе чартърен във Фенербахче.

Белгиецът през този сезон означи 15 гола за Манчестър Юнайтед, само че не съумя да се разпише в последните осем мача. Освен това Лукаку не се вписва в концепцията на Оле Гунар Солскяер, който избира да употребява по-повратливия Маркъс Рашфорд в ролята на централен нападател. Самият Лукаку през предишния месец съобщи, че за него би било сбъдната фантазия да играе в Серия А.

Моузес бе една от основните фигури на Челси по времето на Антонио Конте. Тогава италианецът го преквалифицира в десен уинг-бек, което пасна извънредно добре на качествата на Моузес. След назначението на Сари обаче нигериецът изгуби титулярното си място и бе пратен чартърен във Фенербахче. Срокът на договора обаче е до края на идващия сезон, тъй че се постанова Интер да договаря освен с Челси, само че и с турския клуб, с цел да може да контракти Моузес.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР