Назначена е тройна съдебно-медицинска експертиза, която да установи причините за

...
Назначена е тройна съдебно-медицинска експертиза, която да установи причините за
Коментари Харесай

Наличие на заболяване е най-вероятната причина за смъртта на детето във Варненско, а не побой

Назначена е тройна съдебно-медицинска експертиза, която да откри аргументите за настъпилата гибел на 11-годишното дете, умряло след побой в село Червенци.

Към днешна дата има единствено авансово мнение на движимостите лица, които са направили аутопсията. Казват, че изрично няма причинно следствена връзка сред нанесения побой на 24 октомври и настъпилата три дни по-късно гибел. Като причина се смятат налични болестни промени в организма, които водят до увеличена тимосна жлеза и голям брой увеличени лимфни възли. Окончателният отчет следва да в подготвен до седмица. Това сподели районният прокурор по случая Невена Илиева, съобщи кореспондент на Moreto.net.

На 24 октомври предходната седмица е формирано досъдебно произвеждане за причиняване на междинна телесна щета на малолетно лице на 11-годишно дете. Подаден е сигнал на 112 към полицията. Родителите на 11 годишното дете са открили, че се е прибрало у дома с контузия, което е наложило да бъде отведено в болнично заведение във Варна. Установено е, че се касае за фрактура на китка. Детето е настанено в болница за интервенция на китката. Нараняването си получава от бащата на 8-годишно дете, с което са имали сдърпване преди този момент.

По-малкото дете е било ударено от детето на 11 години.

Приятел на осем годишното дете е повикало родителите му на място. По-малкото дете е имало съществено заболяване и родителите са го пазели по-сериозно. Може би това е била повода за експанзията, която бащата демонстрира към по-голямото 11-годишно дете, сподели Илиева.

Побоят на бащата над по-голямото дете се е случил в централната част на селото. Няма информация от очевидци бащата да е блъснал детето с колата си или да има друго лице, което също да е нанасяло удари.

Бащата е с мярка за неотклонение " парична гаранция ".
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР