Назначен от съда наблюдател хвана бившия президент Доналд Тръмп тихо

...
Назначен от съда наблюдател хвана бившия президент Доналд Тръмп тихо
Коментари Харесай

Съдебен наблюдател залови Тръмп тихо да премества 40 милиона долара в нарушение на заповедта на съдията: доклад

Назначен от съда наблюдаващ хвана някогашния президент Доналд Тръмп безшумно да реалокира 40 милиона $, без да разкрива прехвърлянията, както се изисква от арбитър Артър Енгорон, съгласно The ​​Daily Звяр.

Енгорон, който следи процеса на Тръмп за машинация в Ню Йорк, предходната година сложи организацията Тръмп под правосъден мониторинг, откакто основният прокурор на Ню Йорк изрази опасения, че той може да се опита да изведе пари от компанията, преди да е евентуално глобен. Енгорон назначи някогашния областен арбитър на Съединени американски щати Барбара Джоунс да следи финансите и изиска от Тръмп да рапортува всички прехвърляния, по-големи от 5 милиона $.

Джоунс уведоми съда в сряда, че е разкрила, че фамилията на Тръмп не е отчело 40 милиона $ прехвърляния макар поръчката.

„ Тези транзакции включват паричен превод на 29 милиона $ към Доналд Дж. Тръмп, който потвърдих, че е употребен за данъчни заплащания “, написа тя в писмото, оповестено от The Messenger. „ Въз основа на обясненията на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР