Назначаването на Омар Берада от Манчестър Юнайтед беше приветствано като

...
Назначаването на Омар Берада от Манчестър Юнайтед беше приветствано като
Коментари Харесай

„Елитният ход“ на сър Джим Ратклиф се смята за най-доброто попълнение на Манчестър Юнайтед след Кристиано Роналдо

Назначаването на Омар Берада от Манчестър Юнайтед беше приветствано като най-хубавото попълнение на клуба след Кристиано Роналдо.

Бившият началник на Манчестър Сити беше разгласен за новия изпълнителен шеф на Червените дяволи. Той ще размени Ричард Арнолд отпред на Олд Трафорд, което алармира за спорно пренасяне от стадион Етихад.

Берада ще поеме юздите през лятото, откакто изкара предупреждение с Ман Сити. Ходът изненада тези в Сити, само че назначението на Юнайтед към този момент завоюва доста похвали от промишлеността.

Според The ​​Athletic старша фигура в един от най-хубавите противници на Червените дяволи е разказа удара като „ първия същински първокласен ход “, който Юнайтед прави от към десетилетие. Пристигането на Беррада също се популяризира като най-хубавото попълнение на Олд Трафорд, откогато Юнайтед направи ход за младеж Кристиано Роналдо през 2003 година

Редица някогашни Червени дяволи към този момент приветстваха идното предопределение на Беррада. Рио Фърдинанд допусна, че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР