Найджъл Фараж наруши мълчанието си, след като беше замерян с

...
Найджъл Фараж наруши мълчанието си, след като беше замерян с
Коментари Харесай

Найджъл Фараж наруши мълчанието си, след като беше замерян с чаша кафе в центъра на град Барнзли

Найджъл Фараж наруши мълчанието си, откакто беше замерян с „ предмети “ по време на акция в центъра на град Барнзли през днешния ден.

Реформата Лидерът на Обединеното кралство и някогашен съотборник от лагера „ Аз съм звезда “ се обърна към Twitter, откакто мъж видимо хвърли предмети, в това число най-малко една чаша кафе за у дома, по бойния рейс на политика.

Г-н Фараж едвам избегна предметите – което той твърдеше, че е влажен цимент и чаша - като се наведе на горната палуба на рейса навън, до момента в който минаваше през центъра на града.

Споделяне на клип от момента, в който е бил заставен да се скрие, господин Фараж написа: „ Моите големи благодарности на полицията в Южен Йоркшир през днешния ден. Няма да бъда унизен или плашен от насилствена лява навалица, която ненавижда страната ни. “

Той го последва по-късно, като написа: „ Тези хора желаят да спрат предизборната ми акция. Това в никакъв случай няма да се случи. развеселете го. Носейки плоска шапка и восъчно яке, претендентът на Клактън размаха...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР