Найджъл Фарадж се завърна днес във Великобритания от Австралия -

...
Найджъл Фарадж се завърна днес във Великобритания от Австралия -
Коментари Харесай

Розово, за да намигне торите? Найджъл Фарадж се завръща в Обединеното кралство, тъй като популярността му сред привържениците на консерваторите нараства благодарение на престоя му в джунглата „Аз съм знаменитост“, като избирателите на партията през 2019 г

Найджъл Фарадж се завърна през днешния ден във Англия от Австралия - защото ново изследване разкри, че престоят му в " Аз съм звезда " го е направил по-популярен измежду гласоподавателите на торите от Риши Сунак.

Бившият политик, трансформирал се в ефирен водещ и риалити звезда, дойде - наподобява самичък - на Хийтроу тази заран, откакто стана трети в риалити шоуто на ITV.

Сияещ и облечен в двуцветно розово, той влезе в политическа сапунена опера във Англия, където опитите на господин Сунак да позволи рецесията с дребните лодки разрушиха торите, разграничена обвивка.

Ново изследване на JL Partners за Sun през днешния ден сподели, че известността на господин Фараж се е повишила с пет пункта по време на неговия престой Down Under.

Сега той има чиста известност от 18 измежду гласоподавателите на торите от 2019 година, спрямо -3 % за господин Сунак, въпрек...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР