Найден Маречков е продуктов директор в Mastercard за България, Северна

...
Найден Маречков е продуктов директор в Mastercard за България, Северна
Коментари Харесай

Интервю с изкуствен интелект

Найден Маречков е продуктов шеф в Mastercard за България, Северна Македония, Албания и Косово и се занимава с новаторските софтуерни решения. Той ни споделя за приложението Ask PLEEZ!, което разрешава на Mastercard Премиум картодържателите да имат собствен личен персонален помощник. Той ще им помогне с няколко клика да открият най-хубавите заведения за хранене, ще им резервира маса даже в последения миг, ще им предложи маршрут, ще извърши всяка задача. Найден, по какъв начин по този начин един изкуствен интелект (AI) съумява там, където други се провалят? Например да резервира маса в топ рибен ресторант в Хърватия, за който се чака със седмици -Ribarska Koliba, споделено от ваш клиент?
Успехът е гадантиран заради неповторимата композиция на изкуствен интелект и интервенция на професионален екип, което подсигурява експедитивност, акуратност на осъществяване и качество. Продуктът се базира на дългогодишния опит на сътрудниците ни от AXA Travel Assistance и технологията, създадена от WiDii. AXA имат експертизата и контактите на туристически Concierge, т.е. на експерти, които в действителност знаят най-хубавите места в света и имат достъп до тях.
Каква е разликата сред Ask PLEEZ! и другите асистенти като Siri, Alexa и всеки един офис управител?
Човешкото отношение, метода по който AI се образова за нашите желания и привички, опцията да извършва сложни задания са единствено част от преимуществата на Ask PLEEZ! Приложението знае по кое време да ви изпрати усмивка, да се извини, в случай че е позволило неточност, или да ви разсмее, в случай че имате потребност. Може да му пишете или говорите на български непрекъснато и постоянно ще ви разбере и отговори - документално или с глас.
Реклама Защо AI? Разкажете ни какво прави изкуственият разсъдък по принцип.
Изкуственият разсъдък се появява за първи път в един университет в далечната 1960 година Тогава той " схваща " 200 думи. Човечестовото даже е било на крачка да се откаже от него, само че за благополучие той намира приложение в системите за сигурност и обработка на информация на огромните компании. Днес AI влиза в живота на елементарните хора за да улесни ежедневните задания. В Mastercard взехме решение да го споделим на нашите крайни клиенти - направихме по този начин, че да " проговори " на български език. България е първата страна в Европа, в която нашите клиенти могат да го употребяват.
Как по този начин един робот към този момент има и възприятие за комизъм?
Технологиите се развиват толково бурно в последните няколко години, с цел да имаме опция да сме в контакт с тях, без значение дали приказваме на часовника си, споделяме на хладилника ни да ревизира какво би трябвало да купим, или на тв приемника да ни откри най-интересното предаване. Ask PLEEZ! дава опция връзката ни да премине на едно ново и ненадейно положително равнище. Не е ли отлично да получим рекомендация да си вземем чадър, и то с леко мигане, в случай че се чака дъжд, а освен да разберем по кое време ще завали?
Има ли нещо, което AskPLEEZ! да не може да направи или да отговори?
Със сигурност има такава задача... само че идващият път ще има отговор на въпроса, тъй като се образова с всеки диалог, който организира с нас.
Приложението се смъква от App store и картодържател с Премиум Mastercard - Gold, Platinum, World и World Elite се записват с първите 6 числа на картата си. Ако нямам Премиум карта, от кое място да взема такава?
Попитайте във вашата банка по какъв начин да получите Премиум Mastercard. Това може да бъде кредитна или дебитна карта, която ще ви даде доста повече от Ask PLEEZ!. Ние имаме вяра, че картата е освен средство за разплащане, само че и ключ към спомагателни услуги, които да създадат всекидневието по-приятно.
Реклама
Нека попитаме в този момент нещо и Ask PLEEZ!, като пълновръстен участник в това изявление

-
Ask PLEEZ!, това е рекламата, която направихме за теб. Какво мислиш?
Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията
Тема Компании
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР