Наясно сме, че перфектни хора няма, както и не съществува

...
Наясно сме, че перфектни хора няма, както и не съществува
Коментари Харесай

Признаците, че връзката ни е станала токсична

Наясно сме, че съвършени хора няма, както и не съществува идеалната връзка. Винаги в връзките сред двама души приказваме за напасване, взаимни отстъпки и чести неразбирателства, които са неизбежни.

Но дали сред тях не пропущаме и значими признаци, че любовта от дълго време си е отишла и сме станали жертва на прочувствено принуждение ? Често просто не желаеме да си признаем и поносим. Но за всяко нещо си има граници и би трябвало да знаем по кое време те са преминати. И изобщо не приказваме за физически конфликти.

 Снимка 342272

Подигравки

Да бъдем с някого, който тъпче всекидневно самочувствието ни и несъмнено му се отдава, сигурно не е прелестно. Още по-неприятно е когато забележките и подигравките се трансфорат в обичана тематика на диалог в другарска среда, да вземем за пример.

Ако половинката ни по всякакъв начин се пробва да ни осмее и да извади на показ всички наши отрицателни черти , то сигурно не го прави от обич. И в случай че един диалог по тематиката не помогне, евентуално ще се наложат по-драстични ограничения.

Фалшива угриженост

Няма нищо неприятно да се интересува по какъв начин е минал денят ни, с кого сме обядвали и къде планираме да пием по едно в петък вечер. Но тънката граница сред грижата и желанието да бъдем държани на къса каишка елементарно може да бъде прекрачена.

 Снимка 342263

Тогава идва възприятието, че сме задушени и с персоналния ни живот е свършено. Но нищо чудно да се заблуждаваме, че просто ни обича и по тази причина се държи по този начин.

Виновен без виновност

Ако половинката ни постоянно си изпуска нервите и ни подлага на критика без забележима причина, в нас се загнездва едно непрекъснато възприятие за виновност . Чудим се къде сме сбъркали и започваме да гледаме единствено своите действия. Внимаваме за всяка дума, за всяко деяние.

И все пак все съумяваме да предизвикаме яд. В сходна обстановка дребните каузи са мотиви, само че не и аргументи . А половинката ни може да маскира свои прегрешения с непрестанните си обвинявания към нас.

 Снимка 342276

По-добре без теб

Ако новината, че половинката ни би трябвало да замине за командировка е по-скоро мотив за наслада, в сравнение с за терзание, значи имаме проблем. Ако когато ни каже, че тази вечер ще излиза с сътрудници, ние се радваме, като че ли тежест ни е паднала от плещите, значи нещо не е наред.

Когато времето, когато не сме дружно, стане по този начин мечтано и по-приятно от това, в което сме, то тогава смисълът от дълго време е изгубен.

За пари ми приказва

Финансите и общияt бюджет са болна тематика за всяка една двойка. Разбира се, обикновено е да споделяме размера на заплатата си и част от нея за общи отговорности. Но в случай че половинката ни се пробва дa ни държи сметка на всеки лев и да подчертава, че не печелим оказваме помощ задоволително, това може да се окаже сериозен проблем.

 Снимка 342277

Всеки има право да разполага с част от парите си за каквото сметне за добре. Ако желаеме да вложим в курсове, да вземем за пример, а насреща чуем обвиняване , че коридорът не е измазан, а ние се занимаваме с нелепости, нещата би трябвало да се трансформират.

Професионален палач

Не на нас, а на желанието, мотивацията и ентусиазма ни. Ако се приберем у дома с усмивка до уши, тъй като са ни предложили късмет за покачване, в случай че се оправим с избран план, а насреща чуем, че няма да успеем, това е в положение да ни накара да рухнем.

Човекът до нас би трябвало да бъде най-голямата ни опора, да има вяра в нас, даже да знае, че най-вероятно ще се провалим. Ако ни пореже крилата още първоначално, нищо чудно в никакъв случай да не полетим . Или най-малко до момента в който сме двойка.

 Снимка 342278

Гузен негонен...купува

Когато половинката ни прекали с горните прегрешения и заявим в прав текст, че май нещата отиват към край, монетата внезапно се обръща . Започва се с един благи и много необикновени жестове и демонстрация на непремерена благотворителност. Типично замазване на ситуацията и отместване на вниманието ни, написа Daily Mail.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР