Наясно сме, че има нередности в дейността на хората около

...
Наясно сме, че има нередности в дейността на хората около
Коментари Харесай

Ирена Анастасова: Борисов да каже какво има предвид под „Пътя на Копринката”

„ Наясно сме, че има нередности в активността на хората към президента и сме сезирали прокуратурата. За разлика от Пеевски, ние това го приказваме от две години и не се позоваваме просто на медийни изявления. ”

Това съобщи заместник-председателят на Българска социалистическа партия и депутат Ирена Анастасова пред NOVA News.

Тя уточни, че социалистите кардинално и поредно са внасяли сигнали постоянно когато са имали информация за нередности, без значение дали законът е бил прекрачван от служебните кабинети на президента Радев или преди този момент – от постоянните държавни управления на Борисов.

„ Понятието „ Пътя на Копринката ” го измисли Бойко Борисов, тъй че в този момент да не мълчи, а да каже какво е имал поради и да сезира съответните органи ”, акцентира Анастасова.

Според нея останалите политически партии „ подвигат пушилка ” с празни обвинявания, без да сезират институциите, като зад всичко това се подвигат цените на мобилните услуги, на водата и налози.

„ Не ни тревожи появяването на политически план „ Трети март ” – още по-малко, виждайки лицата, които стоят зад него ”, отговори националният представител на въпрос на водещата.

Анастасова сподели още, че въпросът за импийчмънт на Румен Радев нито е обсъждан, нито стои на дневен ред в парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България ”.

„ Имайки поради по какъв начин беше запълнен съставът на Конституционния съд, съм надалеч от мисълта, че промяна в службите ще бъде направена дейно и ще бъдат назначени най-хубавите специалисти от сегашните ръководещи ”, разяснява Ирена Анастасова.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР