“Наясно съм със скандала “500 К”. Едва ли има човек,

...
“Наясно съм със скандала “500 К”. Едва ли има човек,
Коментари Харесай

Хаджигенов: Спецпрокуратурата е инструмент за натиск в скандала между ИТН и Дончева

“Наясно съм със абсурда “500 К”. Едва ли има човек, който към този момент не е наясно. Това е някакъв частен и доста възмутителен диалог сред двама души”. Това разяснява Николай Хаджигенов от " Изправи се БГ! Ние идваме! " във връзка диалога сред Татяна Дончева и Радостин Василев от Има Такъв Народ.

“Аз познавам добре Татяна Дончева и нямам доверие на никого в този случай “, сподели той пред Нова тв в сряда.

Преди ден спецпрокуратурата се засилва с инспекция по изказванията на Тошко Йорданов и Радостин Василев от " ИТН ", че Татяна Дончева (ИБГНИ) се е пробвала да разцепи парламентарната им група. Ключови са намеците от Има Такъв Народ, че Дончева е била подготвена да предложи солидната сума от 500 хиляди лв. на техни депутати да поддържат държавно управление с мандата на ИБГНИ.Спецпрокуратурата проверява търговия с въздействие

Татяна Дончева незабавно отхвърли да е говорила с някого от Има Такъв Народ за пари. В понеделник вечерта Йорданов разкри и кой е въпросният народен представител от Има Такъв Народ – Радостин Василев.

Василев описа в предаването " Студио Хъ " на партийната телевизия 7/8, че Дончева го е убеждавала да отдели част от групата на Има Такъв Народ, с цел да се сформира държавно управление, в случай че президентът връчи третия мандат на " Изправи се БГ! Ние идваме ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР