Наясно съм, че за ориенталския манталитет е съвършено непонятно, но

...
Наясно съм, че за ориенталския манталитет е съвършено непонятно, но
Коментари Харесай

Доц. Стойчев: Получаването срещу услуга на стоки като ром и пури е подкупничество

" Наясно съм, че за ориенталския нрав е напълно неразбираемо, само че уреждането на трансплантации от високопоставени политически лица е корупционна процедура. Това разяснява във Facebook политологът доцент Стойчо Стойчев във връзка развихрилия се скандал с услугата на президентския консултант Пламен Узунов към някогашен митничар.

Секретарят на президента по правни въпроси и антикорупция Пламен Узунов бе сниман по какъв начин прибира плик с незнайно наличие, донесен от някогашния митничарски началник Петко Петков. Записът, на който се вижда по какъв начин двамата се срещат в столично заведение, бе оповестен от уеб страницата " Афера ".

" Получаването против услуга на артикули като ром и пури е рушветчийство (размерът на подкупа няма значение, цената всеки самичък си я определя) ", акцентира Стойчо Стойчев.

" Секретарите на президента са с сан на министри, употребяват коли на НСО, пътуват с дипломатически паспорти и принадлежат към високия ешелон на властта. Пламен Узунов тежи като воденичен камък на президента в репутационно отношение ", безапелационен е доцентът.

По думите му отводът на Радев да се занимава с този проблем демонстрира, че или Узунов е подложен от по-голям шеф в президентството, или прави тия работи от името и в интерес на самия президент.

" Проява на обикновено човешко двуличие и двоен стандарт е да повтаряш като балалайка какъв брой подкупен е този или оня, до момента в който се правиш на шашав за твоя човек. Високият рейтинг е до време, а доста политици към този момент плакаха, напомни доцент Стойчев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР