Наясно съм, че новината за моята контузия и последвалата отмяна

...
Наясно съм, че новината за моята контузия и последвалата отмяна
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: В моя свят не всичко е пари

Наясно съм, че новината за моята травма и последвалата анулация на мача сред мен и Антъни Джошуа за международната купа ви е изненадала. Не ми бе елементарно да взема това решение! Знам, че на мое място съвсем всеки различен би избрал да се качи на кръга в Кардиф все пак и да прибере няколко милиона. Всеки различен, само че не и аз! Това написа Кубрат Пулев на страницата си във Facebook в послание към почитателите си.

"В моя живот и в моя свят не всичко е пари. Научил съм, че човек влиза в борба с цел да я завоюва. Разбрал съм, че без значение от превратностите на живота човек не трябва да изневерява на своите убеждения. Антъни Джошуа би трябвало да пази международните трофеи против здрав противник и аз се веселя, че той към този момент има подобен. Аз оставам още по жаден за тази борба и считам, че е единствено въпрос на време. Именно сходни провокации карат сърцето ми да бие мощно и да чувствам че съм същински жив. В интервал от една седмица опитахме всичко с цел да оздравим травмата, само че всяко нещо си желае своето. Приемам го, като знак. Щом Бог по този начин е решил, значи по този начин е трябвало да стане. Все по този начин ще бъда себе и няма да предам правилата си. Няколко милиона повече няма да ме създадат нито по-богат, нито по-щастлив ", написа Пулев.

Той споделя също, че неговото благосъстояние е безрезервната любов на българския народ, от който постоянно черпи мощ и ентусиазъм.

По-рано промоутърът на срещата Еди Хърн в изявление за boxingnews24.com заяви, че травмата на Кубрат Пулев ще му коства освен място в дуела против международния първенец по версиите на IBF и WBA в професионалния бокс Антъни Джошуа, само че и неговата позиция като кандидат за купите.

По-рано той разгласи в "Туитър ", че при подписването на контракта сред тимовете на Пулев и Джошуа е бил контрактуван и подобен с Карлос Такам, който ще заеме мястото на българина на кръга на 28-и октомври.

Според онлайн изданието, 36-годишният българин няма да получи мач против Джошуа тази или идната година, откакто беше сменен от Такам. Според Хърн, Пулев може да получи успокоителен дуел против някой от другите кандидати за купата по версията на Международната федерация по бокс (IBF), откакто Такам зае неговото място точно като номер 3 в ранглистата й.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР