Най-затрогваща обаче беше реакцията на Райна за нейния домашен любимец.

...
Най-затрогваща обаче беше реакцията на Райна за нейния домашен любимец.
Коментари Харесай

Страшна Трагедия В На Кафе! Сълзите Избиха, Гала Е Потресена. Обичаната Звезда Претърпя Огромна Загуба, Снимки. Починал Е

Най-затрогваща обаче беше реакцията на Райна за нейния домакински любим. Нейното малко кученце за жалост си отиде от този свят и певицата към момента не може да го прежали.

Райна имала своя любим цели 10 години и неговата загуба й се отразила в действителност доста зле.

При стартирането на фотосите на екрана Райна не сдържа страстите си и се разплака. При тази реакция на певицата водещата Гала помоли фотосите повече да не се пускат, с цел да не я разтройват.

Съвсем скоро Райна е завършила с ремонта на жилището си. Започнала е този план поради загубата на своето куче. За огромната и непреодолима тъга на Райна по дребното животинче можем да разберем и от постовете й в обществената мрежа.

„ Без теб, Коледа за мен, към този момент не е същата… Първата ми Коледа без теб… Може би, по тази причина не я усещам…Липсваш, мое момченце… Винаги ти се падаше паричката… ”, написа Райна на Бъдни вечер.

Певицата обича животните и това несъмнено си проличава. От различен нейн пост в обществената мрежа още веднъж виждаме тази любов.

„ Тичай на воля и свободен, дребничък АРИС, въпреки, че не беше мой ме боли от загубата ти по този начин, като че ли беше…Тичай без болежка, там където никой и нищо не може да ти навреди…Имай щастието, което този свят не можа да ти предложи.. И предай на моите Дракон и Арес, че доста, доста ги обичам… ”, написа Райна.



В момента певицата се е отдала напълно на работа може би, с цел да не помни всичко неприятни събития и случки от предходната 2017-та година. Преди броени дни тя пусна своята нова ария, която към този момент се трансформира в шлагер.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР