Най-загадъчният български пророк възкръсва в юбилейното издание „Дядо Влайчо: Всички

...
Най-загадъчният български пророк възкръсва в юбилейното издание „Дядо Влайчо: Всички
Коментари Харесай

Забраненият пророк Дядо Влайчо възкръсва в книга! Вижте чудодейните билкови рецепти и всички предсказания на феномена 

Най-загадъчният български оракул възкръсва в юбилейното издание „ Дядо Влайчо: Всички предписания и пророчества “. Безценната книга с логото на издателство „ Милениум “ търсете на вестникарските павилиони от през днешния ден в София, а от на следващия ден и в цялата страна на цена единствено 12 лв..

Баба Ванга постоянно е посочена за най-силния български феномен. Оказва се обаче, че историята помни човек, който я е надминавал – Дядо Влайчо от с. Коньово, Новозагорско. Този алманах разкрива тежката орис на националния влъхва, неразрешен от комунистическия режим, прекарал повече от 5 години в трудови лагери, показва неговите пророчества и видения, философията му за положителното, злото, мрака, светлината, Бог... Включени са и чудодейните му билкови предписания, които церят със силата на естествените благосъстояния.

Влайчо Жечев е роден на 15 август 1894 година Още като дете не бил като останалите – не желал да играе с другите деца и изучавал виденията, които му се явявали непрестанно. Веднъж, до момента в който бил измежду гората, още веднъж съзрял нещо. Никой не му повярвал и даже му се присмели. Точно след 12 месеца обаче почнала Първата международна война. Едва тогава хората се сетили за него и тръгнали да го търсят, с цел да го питат за ориста на околните си на бойното поле. Не минало обаче доста време и Влайчо бил мобилизиран. След края на войната се завръща вкъщи, а славата му към този момент се е разчула и от предсказанията му се поинтересувал даже цар Борис ІІІ. По време на пътешествията си по разнообразни градове и села, доста пъти се е срещал с учителя Петър Дънов. Именно основателят на Бялото приятелство решил да го запознае с Ванга. Самата тя след това постоянно се съветвала с него.

В едно от виденията си през 1947 година Влайчо вижда гибелта на Георги Димитров. Заради това знамение комунисти го афишират за национален зложелател. И ясновидецът попада в близо шестгодишен пъкъл. Минава през пернишките и бобовдолските мини. Накрая стига и до Белене. Надзирателите не спирали да го изтезават, само че все пак той съумява да излезе жив от клопката на лагерите.

През 60-те години се провежда народен конкурс за ясновидци. Явяват се Влайчо и Ванга. Първенец е новозагорецът, до момента в който пророчицата от Рупите остава втора.

Едва тогава комунистическата власт стартира да го търси за препоръки. Лично Людмила Живкова отива да го пита за ориста на околните си.

Дядо Влайчо доживява до 87 години.въпреки мъченията в лагерите. Винаги е живял като монах – без доста ястие, алкохол, цигари, месо. Казвал на хората да се радват на компликациите, тъй като те са мотор на живота.

Коньовският оракул помагал освен на хората, които търсят отговори, само че и на болните, които имат потребност от излекуване. Успявал да го направи с доста молебствия и ефикасни билкови предписания. Тъкмо те са събрани в премиерната книга.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР