Най-високата жена в света се издигна в небето за първи

...
Най-високата жена в света се издигна в небето за първи
Коментари Харесай

Когато най-високата жена в света реши да пътува със самолет

Най-високата жена в света се издигна в небето за първи път в живота си, откакто Turkish Airlines направиха особено приспособление към един от своите самолети, с цел да може да пътува комфортно.

Румейса Гелги, която е висока 215 см, беше публично оповестена за най-високата жена от Световните върхове на Гинес по-рано тази година. Тя нормално се придвижва в инвалидна количка или благодарение на проходилка.

Огромният й растеж е резултат от положение, наречено синдром на Уивър, което, наред с други неща, предизвиква интензивен напредък.

24-годишната Гелги в никакъв случай преди не беше пътувала със аероплан, защото е постоянно е била прекомерно висока, с цел да се побере на елементарните места в самолетните компании даже като дете. Но в този момент тя може да пътува в чужбина и отлетя до Сан Франциско, с помощта на националната си самолетна компания, която отстрани шест седалки на един от своите самолети и ги размени със особено направена носилка, с цел да разреши на Гелги да лети комфортно.
 Екатерина Лисина, върхът за жена с най-дългите крайници в света и какъв брой е висока рускинята
Жената с най-дългите крайници в света

Рекордът, който държи Екатерина Лисина

Публикувайки в Instagram, откакто кацна в Калифорния, Гелги споделя: " Безупречно пътешестване от началото до края... това беше първото ми пътешестване със аероплан, само че сигурно няма да е последното... сърдечно благодаря на всеки един човек, който беше част от моето пътешестване. "

24-годишната туркиня пътува до Сан Франциско, с цел да продължи кариерата си в създаването на програмен продукт, само че също по този начин ще координира работата си със Световните върхове на Гинес, с цел да разпространява разнообразни събития.

Гелги бе доказана предишния месец като най-високата жива жена в света от организацията. При приемането на документа си за международен връх на Гинес, тя сподели: " Всеки минус може да се трансформира в преимущество за вас, тъй че приемете себе си такива, каквито сте, бъдете наясно с капацитета си и давайте най-хубавото от себе си. "
 Карли Павлинак Блекбърн, Nike и странният метод, по който една жена изпраща автобиографията си на компанията
На какво е подготвена една жена за мечтаната работа

Карли Павлинак Блекбърн решaва, че може да впечатли Nike

Това е вторият път, в който госпожа Гелги реализира международен връх, откакто беше оповестена за най-високия младеж през 2014 година, напомнят от Daily Mail.

Още тогава тя беше безапелационна, че желае да употребява купата си, с цел да увеличи осведомеността за редки генетични заболявания, като синдрома на Уивър.
 Марина Чапман, The Girl With No Name и невероятната история на една жена, отгледана от маймуни
Жената която твърди, че е отгледана от маймуни

Една невероятна история

Обикновено, започвайки преди раждането, при синдрома на Уивър растежът и развиването на костите могат да настъпят по-бързо от естественото. Други признаци, които е допустимо да бъдат проявени при положението са нараснал мускулен тонус (хипертония) с пресилени рефлекси, постепенно развиване на волевите придвижвания (психомоторно забавяне), характерни физически характерности и / или деформации на стъпалата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР