Най-вероято предстои още една гореща фаза на Балканите, това каза

...
Най-вероято предстои още една гореща фаза на Балканите, това каза
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки: Западните посолства ще натиснат, за да има марионетно правителство в София

" Най-вероято следва още една гореща фаза на Балканите ", това сподели пред NOVA NEWS евродепутатът Ангел Джамбазки, уточнявайки, че страва дума за напрежението Сърбия-Косово.

„ На 140 км от студиото, в което се намираме, стартират нови бойни дейности. Говоря за сръбските провокации в Косово и опита им да отделят северната част на страната. Аз ги чаках и по-скоро, тъй като ходът на руснаците със започването на войната против и в Украйна не е минал без те да се опитат да създадат още две-три бели някъде по света, с цел да отвлекат вниманието единствено от експанзията, която демонстрират. Техният единствен съдружник на Балканите и в Европа е Сърбия – тя е антибългарска, антиевропейска. И те в този момент са решили да разчистят някакви сметки и да усилят своята територия за сметка на Косово и на Босна”, изясни той.

И добави:

„ Същата сръбска и съветска политика се води в Македония. Тя е анти българска”.

Джамбазки добави, че съгласно него няма да проработи френското предложение и че то е е целяло френските политици да си измият ръцете и да кажат: " Ето, разширихме Европа " без да се интересуват действително.

Във вътрешно-политически проект евродепутатът предвижда:

" Западните посолства ще натиснат някаква, по този начин наречена, евроатлантическа коалиция, с цел да има някакво марионетно държавно управление в София”.

„ За мен рационалното нещо е страстите да бъдат оставени настрани и да се мисли по-прагматично предвид на националния интерес”, сподели още Ангел Джамбазки, като уточни за съществени тематики на Вътрешна македонска революционна организация приходите, разноските и стопанската система.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР