Най-вероятно всичко е законово точно, но в обществото ще остане

...
Най-вероятно всичко е законово точно, но в обществото ще остане
Коментари Харесай

Тихомир Безлов за скандала с апартаментите: Реакцията на Борисов беше много интересна

Най-вероятно всичко е законово тъкмо, само че в обществото ще остане един горчив привкус. За мен, жестоко казано, главата на Цветан Цветанов няма да падне.

Това сподели в утринния блок на БТВ политологът доцент Петър Чолаков във връзка свадите с жилищата на политиците. "За мен този скандал няма да попречи на господин Цветанов да остане отпред на предизборния щаб на ГЕРБ. Г-н Цветанов е вторият човек в ГЕРБ и Бойко Борисов рискува да се оголи доста съществено преди изборите ", предвижда Чолаков.

Тихомир Безлов от Центъра на проучване на демокрацията също изрече своето мнение по тематиката. "Реакцията на Борисов беше доста забавна. Не съм специалист по парцелите и не мога да разясня цените, само че в действителност наподобява необичайно. Според мен чисто юридически всичко е тъкмо, само че остава моралния проблем. Г-н Цветанов е извънреден занаятчия на предизборните акции и е доста скъп за ГЕРБ. Г-н Цветанов е изгубил една акция и на Борисов ще му е доста мъчно да се раздели с него, с цел да покаже, че в ГЕРБ се работи морално ", сподели Безлов.

Социологът Кольо Колев добави: "Законово всичко несъмнено ще е обикновено, само че дано попитаме хората дали е морално. Тук се корени казуса. Много ще е мъчно да бъде отхвърлен Цветан Цветанов тъкмо преди изборите, тъй като той движи нещата в ГЕРБ ", съобщи Колев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР