Най-вероятно става въпрос за умора на водача и изгубване на

...
Най-вероятно става въпрос за умора на водача и изгубване на
Коментари Харесай

Маринов за катастрофата на Тракия: Най-вероятно става въпрос за умора на водача

Най-вероятно става въпрос за отмалялост на лидера и изгубване на надзор над моторното транспортно средство . Това сподели основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Младен Маринов на въпрос за аргументите за злополуката на Автомагистрала " Тракия ", съобщи кореспондент на БГНЕС.
„ Най-вероятно съответните компании би трябвало да вземат ограничения да основат по този начин организация, че да обезпечат задоволителна отмора на лидера, защото те дават отговор за доста пасажери и не можем да чакаме единствено на щастливата случайност. Колегите работят, ще се подхващат тези ограничения с фирмите”, сподели професионалният началник на Министерство на вътрешните работи, само че акцентира, че не би трябвало да опира единствено до техния надзор.
Маринов изясни, че е обвързване на всяка компания, има написани законови разпореждания какъв брой време би трябвало да ръководи един лидер, когато прави професионална такава активност. „ Tака че предстои на инспекция това дали е спазено. Естествено тук способени са и органите на министерство на транспорта”, изясни основният секретар на Министерство на вътрешните работи.
Припомняме, че няма съществено потърпевши при снощния случай с пътнически рейс на Автомагистрала " Тракия " , оповестиха по-рано органите на реда. Преобърналият се рейс е бил на " Юнион Ивкони ". Според данни на полицията злополуката е станала в 22:00 часа нощес (30 октомври). Автобусът е излязъл отвън пътното платно и се е преобърнал, само че за благополучие няма починали или тежко ранени. Всички по-леко потърпевши пасажери - към десетина, са превозени за обзор.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР