Най-вероятно ще има предсрочни избори, каза пред журналисти в Букурещ

...
Най-вероятно ще има предсрочни избори, каза пред журналисти в Букурещ
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Най-вероятно ще има предсрочни избори

Най-вероятно ще има предварителни избори, сподели пред публицисти в Букурещ водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който взе участие в конгрес на Европейската национална партия.

" Денков пристигна, хвърли си оставката и си отпътуваха с кабинета, с цел да не вземат участие в дебатите, разяснява водачът на ГЕРБ Бойко Борисов за оставката на кабинета, която беше гласувана през днешния ден в Народното събрание. " Питам моите съдружни сътрудници по този начин ли се основава държавно управление, по този начин ли се дава отговор на рецензията ", сподели Борисов.  

Ако няма радикални промени в кабинета, регулаторите и правосъдната система, ние няма да участваме, сподели още Борисов. С това си държание през днешния ден ни пратиха в ръцете на президента Радев, от него към този момент зависи всичко, добави той. 

Очаквайте детайлности!
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР