Най-вероятно сексуално по-любознателните от вас са срещали поне веднъж в

...
Най-вероятно сексуално по-любознателните от вас са срещали поне веднъж в
Коментари Харесай

Защо мъжете толкова си падат по пегинга?

Най-вероятно полово по-любознателните от вас са срещали най-малко един път в живота си термина пегинг. Или пък напряко са го изпитали на гърба си. Пардон, на някои други места.
Пегингът е полов акт, който се отнася единствено и само за хетеросексуалните мъже. При него партньорката на смелия господин прониква в ануса му с дилдо, закачено с колан за нейния таз.
Благодарение на просветителната видеопоредица Bend Over Boyfriend („ Наведи се, гадже “), стартирала през 1998 година, има повече полемики и осъзнаване на стимулацията на простатата, повишаваща половото наслаждение за мъжете.
През последното десетилетие се следи 300% нарастване на броя на хетеросексуалните двойки, които употребяват ремъци с дилдо за анално навлизане сред дами и мъже.
Близо 20 % от мъжете, които се разпознават като тотално хетеросексуални, споделят, че имат най-малко един опит с анално навлизане, осъществено от жена, с която са интимни.
Ако сте от любопитните двойки, които желаят да разнообразят половия си живот, само че към момента не са пуснали пегинга сред чаршафите, ето няколко потребни съвета.

1. Намерете вярната сбруя и сексиграчка
Сбруята, или коланът, за който се закрепва дилдото, би трябвало да приляга компактно по тялото, без да се движи прекомерно доста, с цел да се насладите изцяло на преживяването. За новобранците дилдото би трябвало да бъде относително малко и фино с закривен дизайн, предопределен за постигане до простатата на мъжа.

2. Запомнете: лубрикирането е от значително значение
Използвайте обилно количество лубрикант и сложете още веднъж, в случай че е належащо. Влезте постепенно и комуникирайте с колегата чувството от проникването. Половината развлечение от пегинга е шерването на опита с обичаната.

3. Отпуснете се и се насладете
Много мъже споделят, че оргазмите, които изпитват по време на анално навлизане, са най-хубавите полови кулминационни точки, които в миналото са спохождали. Двойките постоянно споделят, че едно от най-вълнуващите измерения на пегинга е промяната на преобладаващите функции.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР