Най-вероятно през пролетта или най-късно през юни, заедно с вота

...
Най-вероятно през пролетта или най-късно през юни, заедно с вота
Коментари Харесай

Предсрочни избори догодина: Костадинов

" Най-вероятно напролет или най-късно през юни, дружно с вота за Екологичен потенциал ще има нови предварителни избори ”, съобщи водачът на Възраждане Костадин Костадинов. По думите му " Сглобката няма да издържи дълго, тъй като е подкрепяна единствено от задокеанския фактор ". Той още веднъж акцентира, че партията му няма да поддържа Бюджет 2024 в настоящия му тип.

Костадинов разяснява и миналите локален избор. Според него продължава да има заплаха от " тежка феодализация в страната ”. " Избирателната интензивност беше извънредно ниска, а близо половината от вота може да влезе в графата платен или корпоративен, като тежестта на втория става все по-голяма ”, уточни той. Лидерът на Възраждане изрази опасения, че " в случай че нищо не се промени, няколко огромни предприемачи могат да седнат, да се схванат, и да си разменят кметства, градове, общини ".

" Тези локални избори ГЕРБ ги загуби, само че ППДБ не ги завоюва ”, уточни Костадинов и акцентира, че единствено Движение за права и свободи затвърди позициите си. " Движението на процедура ще стане първа политическа мощ ”, разяснява Костадинов.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР