Най-вероятно патрулката със загиналите двама полицаи при жестоката катастрофа в

...
Най-вероятно патрулката със загиналите двама полицаи при жестоката катастрофа в
Коментари Харесай

Отцепиха трафика от морето заради тежката катастрофа с двама...

Най-вероятно патрулката със починалите двама служители на реда при жестоката злополука в Бургас е пробвала да спре рейса с мигранти. Това е една от версиите за тежкия случай на най-оживеното кръстовище " Трапезица " в морския град, който се случи към 5 сутринта.

Автобусът не се подчинил на стоп палка да спре откакто преди този момент е бил преследван от униформени. Заради огромната скорост водачът не е съумял да вземе завоя и се е врязъл в полицейската кола.

Инцидентът става на най-оживеното кръстовище в Бургас, през което минава целия трафик за Южното Черноморие.

Автобусът идвал от Созопол по посока в Бургас. Засега не е ясно какъв брой врече е бил гонен от униформените преди да влезе в кръстовището. Помляната патрулка идвала за подкрепление на сътрудниците си. Преди да се вреже в нея автоблусът помлял два павилиона в пешеходната маст на кръговото кръстовище. По знамение няма други жертви поради ранния час на злополуката. Добре че е била пасарелката над пътя, по която служащите минават, с цел да отидат на работа в промишлената зона наоколо, разясняват бургазлии. На близо има и бензиностанция на " Лукойл ", която е на входа на кръстовището.

Автобусът, пренасящ мигранти, е с означение " Virginia-M " с означение за возене на екскурзианти.

Още не се знае какъв брой е точният брой на транспортираните в рейса мигранти, само че измежду тях сигурно има потърпевши, защото някои от тях били транспортирани в багажното поделение, което е изкорубено от удара. Сред чужденците има и доста младежи, виждаше се и жена.

До час към мястото на случая се чака да дойде вътрешният министър Иван Демерджиев.

Заради тежката злополука трафикът от южните курорти към Бургас краткотрайно е отцепен от полиция.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР