Най-вероятно и в предстоящите избори ще се явим в коалиция

...
Най-вероятно и в предстоящите избори ще се явим в коалиция
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Когато Атанас Атанасов победи Борисов и ГЕРБ тогава да дава наставления! Борисов е ГЕРБ и ГЕРБ е Борисов!

" Най-вероятно и в идните избори ще се явим в коалиция със Съюз на демократичните сили, не чертаем никакви разграничителни линии, имаме обаче съществени тематики, по които няма да вършим компромис ", сподели по bTV ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

За нас от ГЕРБ е изрично ясно, че в този парламент държавно управление би трябвало да бъде формирано от първата политическа мощ. През последната една година имаше прекалено много заклинания против нас. Време е някои от парламентарно показаните партии да схванат, че зад всички партии стоят гласоподаватели, прикани тя. Аз съм сюрпризирана от загрижеността на Кирил Петков за лидерското место в ГЕРБ. Всеки да се гледа неговата партия, съобщи още ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС. Борисов се отдръпна от Народно събрание, той не се тормози от обстоятелството, че няма имунитет. Но той е водач на ГЕРБ и тава бе препотвърдено преди няколко месеца. Когато Атанас Атанасов победи Борисов и ГЕРБ тогава да дава директиви. Вчера след изявлението на Плевнелиев всичко бе доуточнено, акцентира Атанасова Борисов е ГЕРБ и ГЕРБ е Борисов, напомни тя. Подготвила съм се с един парламентарен въпрос към госпожа Нинова от м. Април. Ето какво ми е отговорено. Доставките са за 316 млн евро. В страните които се доставя попада и Полша, сподели Десислава Атанасова по отношение на двуличието на Корнелия Нинова. Ние от ГЕРБ постоянно сме били в коалиция с българските жители. Те постоянно са ни давали доверие. А в случай че усетим че то е разтърсено сме подавали оставка. Управлявали сме и в коалиция. При това сполучливо. Сега обстановката е комплицирана би трябвало да вършим премерени дейности, разяснява националният представител от ГЕРБ-СДС.
Обединение е допустимо по тези тематики, като РСМ и бюджета, както и в случай че помните, подкрепихме промяната на Стефан Янев със Заков за министър на защитата, добави тя.

Атанасова добави, че по този метод ГЕРБ декларира своята позиция и това, че има допирни точки, не значи " разтягане на ръка ".

Това са ясни послания към нашите гласоподаватели, изясни тя.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР