Най-великото представяне на Матю Пери не беше в Приятели“. Беше

...
Най-великото представяне на Матю Пери не беше в Приятели“. Беше
Коментари Харесай

Не „приятел“, а измама: Матю Пери напада жестоко жени... докато се представя за образец на добродетелта. Сега МОРИЙН КАЛАХАН изисква: колко още може Холивуд да му дава ореол?

Най-великото показване на Матю Пери не беше в „ Приятели “. Беше като неотдавна трезвен добър човек, който просто искаше да помогне на другите да се изчистят.

Според изказвания, обявени извънредно от Алисън Бошоф за Mail, същинският Матю Пери беше страшилище. В по-късните години от живота си, настояват източници, той грубо е нападал дами. Той беше на повече от 50 години и изневеряваше на тогавашната си избраница Моли Хървиц (на снимката) с млади дами, които срещна в извънредното приложение за запознанства Raya.

Той беше кадърен на огромна свирепост до момента в който се държи като пример на добродетелта. Той продаде света, само че най-много други борещи се пристрастени, глутница неистини. (На фотографията: Пери с живия изтрезнял сателит Морган Моузес, който нападна).

Той написа, че „ Ерин “ е до леглото му всяка вечер в продължение на пет месеца до момента в който той беше в най-ниската си форма, възстановявайки се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР