Най-възмутен съм, че има ярки политически фигури от кабинета на

...
Най-възмутен съм, че има ярки политически фигури от кабинета на
Коментари Харесай

Томислав Дончев: След всичко, което се случва, става все по-трудно да управляваме с ПП


" Най-възмутен съм, че има ярки политически фигури от кабинета на Денков – 4-ма министри. Естествено, че ще са ярки, не желаеме да са бледи и без опит. Опит да се направи професионален кабинет, това е кабинетът Главчев, като изключим четиримата които загатнах, опита за самостоятелност. Мисля, че министрите ще се оправят ". Това съобщи депутатът от ГЕРБ-СДС Томислав Дончев.

" Вчера вътрешният министър сподели, че му е препоръчано да стане министър от Кирил Петков. Самата упоритост да се махне министърът от един миг нататък, ние мислим, че е опит за преодоляване на цялата система за сигурност. Когато бяха изчерпани нещата, остана единствено ротация сред Денков и Габриел, което значи, че Денков е бил подготвен да работи в един кабинет с вътрешния министър ", сподели още Дончев. " Вчера Денков сподели, че ДАНС продава опиати, това наподобява ли на съществено ", депутатът.

" Ако господин Петков има сигурни данни, че шефът на митниците е разработвал контрабандни канали, това причина ли е да не започва инспекция и произвеждане ", попита също Дончев. " След всичко, което се случва, става все по-трудно да управляваме с Политическа партия. Зависи от резултата от изборите, от волята на хората. Подобен диалект като този на господин Петков вършат нещата още по-трудни, само че не ми се желае нищо да изключвам ", разяснява Томислав Дончев.

фотография: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР