Най-вълшебните дни! С верни приятели и любими хора. От сватба

...
Най-вълшебните дни! С верни приятели и любими хора. От сватба
Коментари Харесай

Марта Вачкова на 60: По-щастлива е от всякога

„ Най-вълшебните дни! С правилни другари и обичани хора. От женитба преляхме празника в празник! Щастлива съм! Благодаря на всички, които духом бяха с нас! ”, написа Марта Вачкова във фейсбук профила си, ден след 60-тия си рожден ден, който чества на 29 юли.
И с тези думи актрисата, позната и като сестра Жекова на феновете на сериала „ Откраднат живот ”, заключи напълно тъкмо насладата си и се отдаде на ваканцията си на родното Черноморие. Вече от няколко дни Марта се радва на слънце и разходки с яхта, а компания й вършат нейни приятелки и несъмнено, обичания й Владо Пенев, с който си партнират в известната сапунка. Двамата бяха кумове на сватбата на предприемача Николай Вълканов и обичаната му Румяна Георгиева край Бургас, а водещ на празненството бе Юлиан Вергов, който също играе доцент Банков в „ Откраднат живот ”.

И след тържеството, Марта и Владо се отдадоха на релакс. По традиция, всяко лято двамата прекарват няколко дни на родното Черноморие. Актьорите, които са известни с близкото си другарство, в каквото прераства студентската им обич, нямаха самообладание за тази почивка. И както постоянно, не останаха задълго сами. Към компанията им се причислиха другари. А Марта е толкоз щастлива, че сияе на всички фотоси, които споделя във фейсбук. На фрагментите актрисата театралничи на яхта в дамска компания и по всички проличава, че се забавляват, написа „ Уикенд “.
Актрисата има всички мотиви да е щастлива. Не, че в миналото усмивката й се е скривала за дълго.

Позитивизмът на Марта е легендарен. И въпреки всичко, напоследък, дъщерята на огромния артист Григор Вачков не може да се оплаче нито от естетика в персоналния си свят, нито от липса на работа. Марта, която дълго време бе водещ в ефира на Българска национална телевизия, се завърна с гръм и тропот на театралната сцена, а ролята й в сериала „ Откраднат живот ” даде по този начин стремежи подтик на кариерата й.
Дъщерята на Григор Вачков, известна още от именитото шоу „ Ку-ку ”, отново е обичана актриса на публиката, освен това с нова, настояща, а и сериозна роля. Героинята й сестра Жекова даде опция на Марта да разгърне капацитета си. Актрисата е щастлива, че щерка й Рада, която е студентка в Художествената академия, следва решително своя път.

Двете имат извънредно мощна връзка освен като майка и щерка, а и като приятелки. „ Невероятен човек е щерка ми ”, казвала е Марта, която същински се възхищава на Рада. За нея споделя още, че е интелигентна, извънредно мощен темперамент, обрана и рационална. Има безпогрешна преценка и даже дава препоръки на майка си. А Марта се вслушва в мнението й, тъй като знае, че е откровено и почтено, а и много постоянно се оказва права.
Актрисата е щастлива и в персонален проект. И това проличава по необятната й усмивка. Марта и Владо Пенев в никакъв случай не са криели близостта си. И въпреки всичко връзките им са някак загадъчни, тъй като и през днешния ден феновете им се чудят единствено другари ли са или в някакъв миг ще ги изненадат със женитба. „ Има нещо, за което всички единствено могат да мечтаят. Имам нечовешка връзка с Владо Пенев. Необяснима за доста хора. Владо е огромната ми обич.

Той е безконечната ми обич. Всяко лято сме дружно, всички празници прекарваме дружно. Ние сме неразделни дружно ”, споделяла е Марта, когато са я питали дали е сама. И да, тя заспива сама, по разнообразни аргументи. Но е щастлива в персонален проект. Дори се е определяла като късметлийка. Не единствено, поради „ необяснимата си обич ” с Владо Пенев.
„ Имала съм страхотни сътрудници. Нямам нито един мъж, съкровен, с който да съм се скарала и да не съм до ден сегашен приятел… Единственият мъж, с който не искам в никакъв случай повече да се виждам, е бащата на Рада.

Защото е изчерпано до дъно. Той даже не заслужава да му се загатва името ”, признавала е Марта. И през днешния ден тя си спомня първата среща с Владо Пенев. Запознали се в първи курс в НАТФИЗ. Тя таман се завърнала с сътрудниците от селскостопанска бригада, а той дошъл от казармата. Появил се на вратата, малко преди началото на първия образователен час, в цялото си величие. Марта незабавно го забелязала. Впечатлила се от „ големите му очи, сладките му, пресечени зъбчета ”, които по-късно му изправили за един филм. Имал къса коса, която стояла леко щръкнала от двете страни на темето, поради което Марта му казвала Жирафче.
Първата им целувка била на ваучър на 8 декември.

Станали гаджета. Бащата на актрисата – огромният Григор Вачков, а и майка й Силвия доста харесали Владо Пенев за шурей. „ Съжалявам, че не се омъжих за него. Сгреших. Но, въпреки това, в случай че се бяхме взели толкоз рано, толкоз млади, може би щяхме да развалим калимерата и в този момент даже да не си приказваме ”, споделяла е Марта Вачкова. Вероятно е права. Връзката им в действителност е за завиждане. Дали ще има женитба, не е доста несъмнено. Но пък двамата намерено приказват и за любовта си, и за пътуванията си, и за ваканциите си край морето. И по какъв начин желаят да остареят дружно във вилата на актрисата в Етрополския балкан. Това е фантазията на Марта Вачкова и Владо Пенев.
Инфо: Хотарена

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР