Най-вълнуващите реванши от 1/16-финалната фаза в Лига Европа ще бъдат

...
Най-вълнуващите реванши от 1/16-финалната фаза в Лига Европа ще бъдат
Коментари Харесай

Четири зрелищни реванша от 1/16-финалите в Лига Европа - в каналите на bTV Media Group

Най-вълнуващите реванши от 1/16-финалната фаза в Лига Европа ще бъдат излъчени онлайн в каналите на bTV Media Group - bTV Action, RING и онлайн платформата VOYO.BG.

Този четвъртък, 21 февруари, " Арсенал " ще търси наложителна победа като хазаин на БАТЕ Борисов. След изненадващата загуба с 0:1 на лондончани в първата среща, стадион " Емиратс " се готви за оспорван реванш. Срещата ще бъде излъчена директно по bTV Action от 19:45 ч. с коментара на Явор Кръстев.
БАТЕ шокира " Арсенал " вкъщи (ВИДЕО) Тимът от Беларус с най-малък триумф в първия 1/16-финал
В същото време, само че по RING, " Виляреал " ще опита да направи финалната крачка към класиране за осминафиналите на Лига Европа. Испанският тим има преднина от 1:0 от първия мач против гостуващия " Спортинг " Лисабон. Коментатор на прочувствения испанско-португалски дуел ще бъде Валери Генов.
" Наполи " и " Виляреал " гледат към 1/8-финалите на Лига Европа (ВИДЕО) Двата отбора записаха скъпи победи надалеч от вкъщи
Отново в четвъртък, само че от 22:00 ч., в ефира на bTV Action Петър Мисов ще бъде коментатор на срещата, в която раздираният от кавги около Мауро Икарди тим на " Интер " ще посрещне в Милано " Рапид " Виена.

По същото време Борис Касабов ще разяснява вълнуващия конфликт " Бетис " - " Рен " за феновете на RING след головото шоу от първата среща.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР