Най-вълнуващата фаза на Neymar Jr's Five, различният футболен турнир на

...
Най-вълнуващата фаза на Neymar Jr's Five, различният футболен турнир на
Коментари Харесай

ТОЗИ УИКЕНД Е КУЛМИНАЦИЯТА НА ТУРНИРА НА НЕЙМАР

Най-вълнуващата фаза на Neymar Jr's Five, другият футболен шампионат на дребни малки врати, следва този уикенд в София. В съботния ден на столичния футболен комплекс „ Царско село “ ще се организира софийската подготовка, а в неделя ще мерят сили класиралите се на призовите три места тимове от Варна, Русе, Пловдив, Бургас, Благоевград и Стара Загора за лъчение на националния отличник. Общо 26 петорки ще се борят за достойнството да са първите първенци на Neymar Jr's Five в България, почитателите ще могат да наблюдават мачовете онлайн онлайн, а уредниците от Red Bull и сътрудниците от Nike са планували доста награди за всички.

Голяма цел и фантазия всеки участник, несъмнено, е тази за първото място – отборът-шампион печели правото да показа България на интернационално равнище и отпътува за родния град на Неймар - Прая Гранде в Бразилия. На 9 юли тази година там ще мерят сили с най-хубавите всред участващите в различния футболен формат 10 005 тима от целия свят. Шампионите на близо 50 страни от 6 разнообразни континента ще дадат всичко от себе си, а най-хубавият тим, международният първенец на Neymar Jr's Five, ще отиде на посетители на звездата в Барселона.

„ Играта е занимателна, бърза и доста технична “, споделя бразилската футболна звезда за формата, въодушевен от уличния футбол в родната Бразилия. В Neymar Jr's Five се играе в тимове от по петима, всеки гол „ гони “ един противник, а теренът и топката са една концепция по-малки за повече динамичност. Забавлението на терените е обезпечено, в което се увериха и футболните почитатели от цяла България – квалификациите във Варна, Бургас, Русе, Пловдив, Благоевград и Стара Загора минаха при извънреден интерес, а залогът да се запознаеш онлайн с Неймар бе повече от изкушаващ за всички участници.

Бразилската звезда също не крие нетърпението си за срещата с първенците в акцията. „ Винаги съм мечтал да имам личен шампионат и да поканя най-хубавите тимове в родния ми град. Сега тази фантазия става действителност и трепетно чакам да видя на какво са способни тези момчета и по какъв начин се забавляват, до момента в който играят “, споделя Неймар и добавя, че доста се гордее с цялата самодейност.

Кой ще стане първенец на България и ще има шанса да стигне до Бразилия по пътя към срещата с паметния нападател на Барса ще стане ясно тази неделя. Достъпът на футболния комплекс „ Царско село “ е отворен за всички, а уредниците споделят, че към момента има няколко свободни квоти за включване и в съботните квалификации, стига участниците да са сред 16 и 25 години и да носят любовта към футбола в сърцето си. Така че “bem-vindo ”, както би приветствал Неймар и дано най-хубавите победят!

Повече информация за кампанията - Neymar Jr's Five или на страницата на събитието във Фейсбук

Снимки: Neymar JR’s Five 2016 - redbullcontentpool.com

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР