Най-важното в промяната на Конституцията е съдебната реформа. Това, което

...
Най-важното в промяната на Конституцията е съдебната реформа. Това, което
Коментари Харесай

Борисов: Защо ДПС да нямат министри, ако се справят добре?

Най-важното в смяната на Конституцията е правосъдната промяна. Това, което години наред се говореше – за разделянето на Висш съдебен съвет, за повече съдии, за по-малко прокурори, за по-малко политика. Това за мен са значителните неща, разяснява водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.
Прочетете още
Той разясни, че сред първо и второ четене би могло да се водят полемики. „ Видях напрежението в обществото – по тази причина няма да поддържа предлагането за промяна на националния празник. До декември има време всичко това да се чуе ”, посочи Борисов.

Лидерът на ГЕРБ разяснява и думите на съпредседателя на ПП-ДБ Кирил Петков, че би трябвало да е горделив, че поддържа държавното управление на Николай Денков: „ Гордостта ми блика отвред, щом по този начин е споделил. В нашето съглашение е записано, че при ротацията Мария Габриел става министър председател, а всеки министър минава оценка ”, добави той.

На въпрос дали би трябвало Движение за права и свободи да има министри в ръководството, Борисов отговори: „ Ако имат хора, които да се оправят по-добре с работата, за какво да нямат. Надали Делян Пеевски мечтае да бъде министър ”.
  
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР