Най-важното в момента са резултатите. Трябва да продължим да играем

...
Най-важното в момента са резултатите. Трябва да продължим да играем
Коментари Харесай

Георги Минчев: Трябва да продължим да играем по същия начин

Най-важното сега са резултатите. Трябва да продължим да играем по същия метод. Това сподели националът Георги Минчев пред медиите преди мачовете на мъжкия футболен отбор на България с Люксембург и Северна Ирландия в Лигата на нациите.

Представителният отбор семейства на Люксембург на „ Колежа “ на 12 октомври, а три дни по-късно има аудиенция на Северна Ирландия в Белфаст. И двете срещи ще бъдат излъчени по Българска национална телевизия!

„ Доста значими мачове ни предстоят, уповавам се още веднъж да получим поддръжката на хората и да продължим в същата възходяща линия, време е за резултати. В момента мисля, че най-важното са резултатите за националния тим. Готови сме, изключително с тези позитивни резултати в последно време. Трябва да продължим да играем по същия метод, да усетим поддръжката на хората. Просто би трябвало да продължим да се раздаваме “, стартира той.

Минчев е някогашен футболист на Локомотив Пд и бе безапелационен, че публиката в Пловдив подготвя чудесно играчите. „ Хората в Пловдив обичат футбола, усети се и против Северна Ирландия “.

А по отношение на сегашния си престой в Турция, той показа: „ Страхотно се усещам, нова дестинация за мен, само че познато място. Играем добре, тимът ни е от водещите, гоним промоция и се надявам да я реализираме. В Турция футболните хора много влагат в спорта. Г-н Стоилов е там, има и много българи, уповавам се това да е трамплин за българските футболисти да минават в Турция в бъдеще “.

„ Тренираме, работим в допълнение с асистент треньорите, аз съм от опитните футболисти. Гледам да способствам с опита си и на по-младите в националния тим “, приключи националът ни.

Вижте във видеото изявленията на селекционера Илиан Илиев и на Георги Минчев!



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР