Най-важното сега, върху което всички сме се фокусирали, е да

...
Най-важното сега, върху което всички сме се фокусирали, е да
Коментари Харесай

Кирил Петков: Най-важното сега е да имаме 121 депутати

Най-важното в този момент, върху което всички сме се фокусирали, е да имаме 121 депутати. Това сподели министър председателят Кирил Петков пред кореспонденти във Велико Търново.

Според него в този момент не е моментът за нови избори, защото това " би било в действителност пагубно и загуба на историческо време ".

" Сега всеки би трябвало да каже аз за какво съм в това Народно заседание, каква е моята отговорност и към кой я нося тази отговорност. И това, което видяхме е, че има смели хора. Има хора, които са виновни и в този момент техният образец просто се надявам да бъде последван “, сподели министър-председателят.

Той още веднъж благодари " за смелостта " на шестимата депутати от " ИТН ", които през вчерашния ден напуснаха парламентарната си група. Според Петков през вчерашния ден те са декларирали: " нашата преданост е към България и ние няма да допуснем замяна на концепциите, които ни бяха обещани с някакви подмолни сделки “. Въпросът в този момент е техният образец да бъде последван действително с още 7 индивида, уточни министър председателят.

Петков сподели, че не престават диалозите с доста хора, като концепцията е " всеки един да осъзнае голямата отговорност, която всеки в Народното събрание носи ". Той показа убеденост, че ще срещне още съидейници.

Министър-председателят разяснява и пуснатия от Тошко Йорданов запис от диалог сред министъра на спорта Радостин Василев и депутата от Има Такъв Народ Христинка Иванова.

„ Аз не чух опасност. Те се пробват да създадат симулации, записи. Това единствено по себе си е долно да записваш хора, с които работиш и приказваш. Няма да го разясня, това си е техен проблем ", сподели Петков.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР