Най-важното нещо за всяка от партиите в оставащите няколко седмици

...
Най-важното нещо за всяка от партиите в оставащите няколко седмици
Коментари Харесай

Димитър Ганев: Христо Иванов не иска Черният Петър да остане в него

" Най-важното нещо за всяка от партиите в оставащите няколко седмици на това Народно заседание е да излезе чиста в обстановката, която ни чака. "

Това съобщи пред БНР политологът и съосновател на проучвателен център " Тренд " Димитър Ганев.

" На ГЕРБ при възможни последващи избори им би трябвало легитимация от така наречен лагер на митинга. Всяка друга настройка би нанесла вреди на ГЕРБ ", счита Ганев.

" Предложението на ГЕРБ да поддържа кабинет на Демократична България слага Демократична България в обстановка на разлом с Политическа партия. Ако президентът връчи мандат на Демократична България, най-малкото ще ги сложи в сложна обстановка ", безапелационен е политологът.

" Христо Иванов е умел и рационален политик. Той добре си дава сметка, че сходен кабинет е неосъществим, тъй като може да бъде гласуван в зала. Той може да бъде подсилен от ГЕРБ и Движение за права и свободи и да мине. Какво ще обясняваш? В коалиция ли си с ГЕРБ и Движение за права и свободи? Дори да се гласоподава сходно държавно управление, това не взема решение политическата рецесия, а самият Христо Иванов не желае Черният Петър да остане в него ", акцентира Димитър Ганев.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР