Най-важното, което една дама трябва да зане за мъжа, с

...
Най-важното, което една дама трябва да зане за мъжа, с
Коментари Харесай

Трябва да знаете това за мъжа зодия Риби

Най-важното, което една дама би трябвало да зане за мъжа, с който има желание да излезе не са неговото име и адрес, а зодията. Все отново би трябвало да сме наясно с какъв човек се захващаме и дали въобще има смисъл да продължаваме.

Познаването на зодиакалния знак на евентуалния обичан в действителност може да помогне за разбирането на държанието му. Астрологията ни оказва помощ да разбием личностните черти, неприятностите и да даже моделите на запознанство. Може да бъде занимателно и информативно да разберете какъв е неговият знак и да видите каква е съвместимостта ви.

Ако обектът на вашия интерес е роден в знака на Риби, то ние идваме на помощ, с цел да ви помогнем да го разгадаете.

Най-важните елементи за зодия Риби:

Рожден ден:  12 февруари до 20 март

Модалност:  Променлива

Елемент:  Вода

Управляващи планети:  Юпитер и Нептун

Представлявано от:  рибата

Карта Таро :  Луната

Най-подходящи кристали:  опушен кварц, аметист, йолит, малахит

Ключови думи:  мечтателен, палав, прочувствен, артистичен, променлив, сантиментален, изобретателен, сензитивен, идеалистичен, подсъзнателен, тайнствен

Най-добрите черти на мъжа Риби

Риби са може би най-креативният знак от зодиака. Той има натурален артистичен разум и без значение дали е стихотворец на цялостен работен ден или е виртуозен худижник, вашият мъж Риби има мощно въображение. Той също има сензитивна страна... в действителност, всяка негова страна е сензитивна. Той е съчувствен, в контакт с възприятията си и постоянно подготвен да приказва. Да не забравяме, че е необикновен в леглото?

На лошоте му черти

Тази негова сензитивна страна може да е страхотна, само че това също може да значи, че той се визира даже от нищожен коментар. Също по този начин той може да бъде малко тъмен. Неговото звездно въображение значи, че той непрекъснато е с глава в облаците...което може да е ужасно, само че също по този начин значи, че той не е толкоз добър в елементарните ежедневни неща като...да пристигна в точния момент за срещата си.

С кои зодии си пасва?

Риби е идеалистична и сантиментална зодия, тъй че е напълно естествено с Везни  да си пасват съвършено! Везните се ръководят от Венера, планетата на хубостта, любовта и удоволствието и са оптимисти и отворени, тъкмо като Рибите.

Огненият знак Стрелец е още една страхотна композиция за Риби! И двамата би трябвало да имат възприятие за независимост, тъй че не е проблем да си давате пространство. И двамата са ръководени от Юпитер, което значи, че са положително настроени огромни мислители и в никакъв случай не им свършват тематиките за диалог.

Разбира се, другите водни знаци Рак и Скорпион просто се вписват добре в страстите на Риби… стига да не нараняват възприятията си! Водните знаци също се съчетават добре със земните знаци, по този начин че Козирог и Телец могат накарат Рибите да се почувстват заземени. Трябва да се означи, че земният знак Дева и Риби имат химия в стила на привличане на противоположностите. И несъмнено, кой е по-подходящ за Риби от други Риби ?

Секс с мъж Риби

Както казахме, Рибите са невероятни в леглото  — някои даже споделят, че от всички зодии те са най-хубавите в секса. Те са толкоз интуитивни, че знаят какво желае сътрудникът им в леглото, като че ли четат мислите ви! А тяхната креативност и неосъждаща природа значат, че са подготвени да опитат съвсем всяка фикция, за която се сетите.

Като сантиментален воден знак, те обичат гушкането и целувките. А също и секс под душа. И секс на плажа. Рибите са знакът на фантазията, тъй че са подготвени да ви опишат всичко. И обожават ролевите игри!

Мъжът Риби вкъщи

Рибите обичат да им е комфортно и уютно, тъй че очаквайте огромен диван, най-меките одеяла и доста пухкави възглавници.  Те са по отношение на въображението и духовната си страна, тъй че евентуално ще видите разнообразни творби на изкуството по стените им, кристали, разпръснати из дома им, и доказателство за тяхната креативност – тетрадки, цялостни с ръкописни стихове, акварели, черно и бяло фотоси и други

Мъжът Риби на работното място

Рибите не се борят да бъдат център на внимание,  но техните изобретателни хрумвания ги вършат звездата на всяка мозъчна офанзива. Тяхната сензитивна, съпричастна природа също ги отлични комуникатори - те са естествени дипломати. Това значи, че те могат да работят с съвсем всеки и да изглаждат напрежението във всяка група.

Какво да подарим на мъж Риби

Рибите са един от най-сантименталните знаци на зодиака, по този начин че  му подарете нещо със особено значение — ръкописно стихотворение, фотография на двама ви в рамка, торта, която сте изпекли сами! Или му осигурете преживяване: планирайте сантиментална отмора през уикенда, заведете го в обичания му коктейл бар или организирайте апетитен пикник. Ако желаете да похарчите малко по-солидна сума, вземете му нещо, което подтиква личната му креативност, като арт комплект или слушалки с най-хубавото качество на звука.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР