Най-важното е да успеем да консолидираме агрохранителната верига от полето

...
Най-важното е да успеем да консолидираме агрохранителната верига от полето
Коментари Харесай

Новият земеделски министър Кирил Вътев: Важно е да консолидираме агрохранителната верига от полето до масата

Най-важното е да успеем да консолидираме агрохранителната верига от полето до масата, по тази причина Министерството на земеделието става Министерство на земеделието и храните. Това съобщи министър Кирил Вътев при встъпването си в служба.

„ Веригата е неразривно обвързвана и който не го схваща, ще би трябвало да го разбере. Целта е по-качествени и повече български храни от български първични материали, а не от вносни “, разяснява министър Вътев. Той заяви, че ще работи по въпроса за браншовите организации в агросектора, с цел да има по-висока успеваемост. Земеделският министър добави, че чака от екипа си работа, ориентирана към резултати.

Постът му бе предаден от Явор Гечев  Явор Гечев Явор Гечев е роден на 10 юни 1978 година в Пловдив. По обучение е инженер-агроном.   През 2001 година, министър на земеделието в служебния кабинет на премиера Гълъб Донев  Гълъб Донев Гълъб Донев е роден през 1967 година в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София., който съобщи, че би трябвало да има последователност и благодари на чиновниците в министерството за свършената работа. Явор Гечев  Явор Гечев Явор Гечев е роден на 10 юни 1978 година в Пловдив. По обучение е инженер-агроном.   През 2001 година подари на министър Кирил Вътев компас с пожеланието в никакъв случай да не губи вярната посока.



 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР