Най-важното е, че успяхме бързо да изтеглим българските граждани от

...
Най-важното е, че успяхме бързо да изтеглим българските граждани от
Коментари Харесай

Денков: Ако конфликтът между Израел и Хамас се задълбочи, може да има отражение върху цените

Най-важното е, че успяхме бързо да изтеглим българските жители от Израел. Имаме подготвеност за спомагателен полет за евакуация на българи от там, в случай че има искащите. Това съобщи министър председателят акад. Николай Денков, който през днешния ден в границите на един час дава отговор на въпроси на жители на страницата на Министерския съвет във Фейсбук.

На въпрос дали дали спорът в Близкия Изток ще увеличи цените на петрола и инфлацията, Денков отговори: " Колкото до цените, в случай че този спор се задълбочи, което е допустимо, в случай че продължи по-дълго, това ще има отражение и би трябвало да го имаме поради като опция за идващата зима ".

Попитан дали би трябвало да се премисли дерогацията за съветския нефт Денков сподели, че за момента не би трябвало, защото поетапното вкарване на неруски нефт допуска, че има време да се реагира при смяна в обстановката. За момента можем да продължим по проект. Ще отнеме една година, с цел да стигнем до напълно неруски нефт, в случай че би трябвало ще се промени решението в Народното събрание.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР