Най-важното е, че са нормални разумни хора. Те са в

...
Най-важното е, че са нормални разумни хора. Те са в
Коментари Харесай

Валери Симеонов обяви важна новина за гетото в Асеновград! Показа в ефир скица на...

Най-важното е, че са естествени рационални хора. Те са в края на краищата българи и патриоти. Това съобщи вицепремиерът Валери Симеонов във връзка протестиращите в Асеновград е ефира на bTV.

„ Успяхме да ги убедим с това, което е направено за тези 10 дни. Убедиха се, че поетите задължения се извършват. Те се съгласиха да прекратят митингите, тъй като това са доста пари, които се дават всяка вечер за защита по митингите “, посочи той и добави, че след 14 дни ще имат още веднъж среща, с цел да се даде доклад какво са създали като задължения.

Той очерта 4 неща:

Първо - засилено полицейско наличие, до момента в който е нужно. Второ - цялостна инспекция на лицата, които живеят в този квартал, като тези които са нелегално там към този момент са изведени. Трето - бързо следствие, като са открити 9 лица, само че не престават следствени дейности и може да се появят и още. И четвърто - настрана се разказват противозаконните постройки, като са разлепени известия за непринудено унищожаване на откритите.

„ Това убеди протестиращите, че на среща имат съществени хора “, сподели Симеонов и добави, че тази категория роми, които живеят в Асеновград, надминава по безочливост категорията роми в България.

„ След побоя те са траяли да заплашват. Важно е да се знае, че страната по никакъв метод няма да си затвори очите “, закани се вицепремиерът.

„ От през днешния ден полицията охранява децата, които отиват да упражняват на гребната база.

Благодарение на шефката на „ Напоителни системи “ са поставени спомагателни табели, че къпането е неразрешено. Приключи там с плажния сезон. Честито! “, сподели още Симеонов.

Той разгласи и че ще се построи полицейски сектор в гетото на едно хубаво място и даже сподели в ефир схема за бъдещата постройка.



„ Аз съм сигурен, че след 14 дни митингите няма да продължат. На всичкия ни хал да харчим такива средства не е добре “, сподели още той.

Симеонов се разгласи изрично срещу даването на паметника на " Бузлуджа " на Българска социалистическа партия и съобщи, че не може по този начин, тъй като може на следващия ден той да изиска да вземем за пример Шипка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР