Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Най-важното тази сутрин:БСП

...
Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Най-важното тази сутрин:БСП
Коментари Харесай

Три минути: БСП решава с кого да преговаря. Управляващите си искат въглищата. Украйна се сражава за Соледар

Най-важните вести с линкове. Отнемат три минути четене.

Най-важното тази заран:
Българска социалистическа партия взема решение с кого да преговаряУкрайна се бори за СоледарСлужебното държавно управление си желае въглищата
Националният съвет на Българска социалистическа партия, на което разисква какво ще прави с получения трети мандат за сформиране на държавно управление. “Ще желаеме мандат да преговаряме с всички ”, сподели Корнелия Нинова по-рано.

Според водача на ГЕРБ Бойко да бъде формирано държавно управление с мандата на Българска социалистическа партия. По-рано партията му - че президентът е дал третия мандат на социалистите за да няма кабинет.

против криптобанката Nexo да е повлияла на избора му на кого да връчи третия мандат. По-рано “Демократична България ” сподели, че към случая е бил основан политически скандал за мандатът да не попадне при нея.
Какво ново на фронта в Украйна
Украинските военни оповестиха, че са край повече от 20 обитаеми места в Луганска и Донецка област. можете да видите къде са сраженията. Руската войска е подложила на обстрел инфраструктура в Херсон, както и град, където е потърпевшо учебно заведение.

Украинските сили не престават да се борят с войските на Москва в градовете Соледар и Бахмут. Не пропускайте.

Беларус дава от ден на ден сигнали, че може да се включи във войната против Украйна, само че специалисти и политици отхвърлят тази догадка. Как да преценим кое е вярното? сигурни обстоятелството, които оказват помощ да се ориентираме.
Кой изстреля ракетата против цивилни
военнослужещи, за които твърди, че са виновни за ракетния удар по жилищна постройка в Днипро, при който починаха десетки хора. Руски публицисти съумяха да се свържат с един от тях. “Аз ли натиснах бутона ”, пита той.

Съветникът на Зеленски Олексий. Това се случи, откакто негов коментар за съветската офанзива в Днипро провокира вълна от отвращение в Украйна.
Ще има ли очевидец против Пригожин
Норвегия удостовери, че някогашният пълководец от частната военна компания “Вагнер ” Андрей Медведев е. Адвокатът на руснака сподели, че той е подготвен да свидетелства за изтезания, осъществени от армията на Евгений Пригожин в Украйна.

В Москва се появи на жертвите от Днипро. Върху монумент на украинска поетеса беше сложена фотография на опустошения девететажен блок и цветя.

Владимир Путин да приключи “явните изтезания ” над опозиционния водач Алексей Навални. Според тях отхвърли на затворническите управляващи да му обезпечат медикаменти, от които се нуждае, основава директна опасност за живота му.

Русия е възнамерявала през 2016 година опит за дестабилизиране на България, от проверяващия уебсайт Белингкат на конференция в българския парламент. Това по думите му е трябвало да стане по модела, употребен при опита за прелом в Черна гора.

Какво мислите за тези вести? Коментирайте на страницата ни във или пишете на.
Кой си желае въглищата
Служебното държавно управление показа национална тактика за енергетиката за идващите 30 години. на четири нови нуклеарни реактора, само че и потребление на въглища до 2030 година Следващата седмица с Европейската комисия за предоговаряне на Плана за възобновяване в частта му за излъчванията от въглищните централи, откакто болшинството в Народното събрание го задължи да направи това.

Когато прокуратурата стартира шумни следствия, най-после постоянно разследваните осъждат страната за нарушени права. Това сподели Андрей Янкулов от Антикорупционния фонд пред Свободна Европа. Гледайте или го слушайте.
Две рекомендации
Преди 3 години един вирус потегли от Китай, болести милиони, лиши животи и затвори света. Пекин водеше политика на “нулев коронавирус ”, само че я анулира. Сега страната е изправена пред най-силната вълна на пандемията, само че отвори границите си. Има ли риск за Европа?.

Първите три години от живота са най-ключовият интервал за развиването на индивида. В детските ясли в България обаче няма единни модерни условия за грижата за децата на тази възраст. Има концепция за промяна, само че тя буксува..
Човек на деня
Той избира да види смешното в света и оказва помощ на останалите да създадат същото. Това го води към комедията на сцената и в киното. Днес името му е обвързвано с едни от най-култовите комедийни филми и сериали..

, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " - обзор на най-важните вести.

Искрено ваша,

Елица Симеонова
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР