Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното

...
Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното
Коментари Харесай

Три минути: Денков започва преговори. Българските социалисти пропуснаха признаването на Гладомора за геноцид

Най-важните вести с линкове. Отнемат три минути четене.

Добро утро. Най-важното през днешния ден:
Николай Денков е претендент за премиерЗащо Русия унищожава БахмутСелена Гомес
“Продължаваме смяната ” предложи някогашния учебен министър. Те са го съобщили първо на “Демократична България ”, Българска социалистическа партия и “Български напредък ”.

Президентът да даде “допълнително време ” за сформиране на държавно управление, което значи да не чакаме връчването на мандата в околните дни.

Ще има ли този път държавно управление? на факторите, които ще дефинират триумфа или неуспеха на този опит.

отхвърлиха ветото на президента върху измененията в Изборния кодекс. Така хартията и ръчното преброяване остават, реши правната комисия.

Прокуратурата се опита да разпита някогашния вътрешен министър, че пари за автомагистрала “Хемус ” са изнасяни в чували. Той отхвърли да се яви и попита по кое време ще проверяват кюлчетата и къщата в Барселона.

, че в следствие на Сейшелите за изпиране на 50 милиона $ и тероризъм се появяват имена на българи, измежду които един почетен консул, брат на депутатка и Таки.

Какво мислите по тези вести? Коментирайте на страницата ни във или пишете на.
Кои са “изгонените деца ”
? Едно 4-годишно момче е измежду тях. Общо са близо 30 хиляди. Родители на деца с увреждания споделят, че децата им са нежелани в детски градини и учебни заведения. Видка Атанасова споделя тази история.

и четвърти клас към този момент също ще получават еднократна помощ, реши Народното събрание. Досега еднократната помощ се даваше единствено на деца в първи и в осми клас.

Двама от членовете на Съвет за електронни медии желаеха несполучливо оставката на за “неприемливи мнения ” и “антидемократична агитация ”.

Ако намерите още минути през днешния ден, може да гледате предаването “Видимо и невидимо ” на, който беседва с основния редактор на уеб страницата “Фактор ” Стойко Стоянов за обединяването на някогашни фрагменти на Българска социалистическа партия. “Кремъл наднича зад " новата левица ", споделя Стоянов.

Ако този бюлетин ви оказва помощ да сте осведомени, препоръчайте го на другари и им изпратете
Защо?
Вече 10 месеца съветските сили нападат един 70-хиляден град, не могат да го завладяват, само че не се отхвърлят. Повечето поданици напуснаха Бахмут, само че доста от тях останаха и върху труповете ” на убитите си бойци. Защо го вършат?

Бившият министър председател въпроса за какво Русия атакува Украйна. Неговият отговор: тъй като не срещна твърдо противопоставяне още в 2007 година. Според Костов агресорът в Европа би трябвало да бъде възпрян.

Гладомора от 1932-1933 година в Украйна, довел до гибелта на към 4 млн. души, за геноцид над украинския народ. Представителите на Българска социалистическа партия не участваха в гласуването.
Милионите от “Магнитски ” са открити, кметът на Истанбул е наказан
През 2009 година над 200 млн. евро изчезват в данъчна машинация в Русия. Адвокатът, разкрил схемата, е задържан и умира при неизяснени условия в съветски затвор. Цели 13 години по-късно излизат нескрито - изпрани и вложени в скъпи парцели в Испания.

Бурни митинги в най-големия град на Турция Истанбул провокира присъдата на кмета на града Екрем Имамоглу, който е конкурент на президента Ердоган. на две години и седем месеца затвор и му наложи политическа възбрана поради засегнатост на публични лица.

Елате в общността на Свободна Европа във и ще получавате всичко напряко в телефона си.
И още две за десерт
Тя е единствено на 30 години, само че към този момент е сполучлива продуцентка, актриса и певица със лична козметична линия. обаче желае да употребява славата си, с цел да оказва помощ на другите. Тя е Човек на деня на Свободна Европа.

е измежду най-великите физици, подрежда се до Исак Нютон и Алберт Айнщайн, само че е прочут най-много в професионалните среди. Той има едно уравнение и защото за разбирането му е необходим прекомерно комплициран математически уред, необятната аудитория се разсейва, написа Пламен Асенов в поредицата за Великите европейци.

се за този бюлетин, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " – обзор на най-важните вести.

Искрено ваш,

Иван Бедров
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР