Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното

...
Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното
Коментари Харесай

Три минути: САЩ обявиха пробив с ядрения синтез. ДПС подкрепи ГЕРБ. Аржентина е на финал

Най-важните вести с линкове. Отнемат три минути четене.

Добро утро. Най-важното през днешния ден:
Пробив с нуклеарния синтезБългария и небето на УкрайнаДжейми Фокс
в проучването на нуклеарния синтез, който учените дефинират като исторически. За първи път е отделена повече сила, в сравнение с е вложена в опита. Откритието проправя пътя към чиста и съвсем неограничена сила, споделят експертите.

ще играе на финала на Световното по футбол, откакто победи Хърватия с 3:0. Тази вечер Франция и Мароко спорят за другото място на финала.
Парламентът гласоподава за държавно управление
Парламентът в България през днешния ден гласоподава препоръчаното от Николай Габровски държавно управление, който пък беше номиниран с мандата на ГЕРБ-СДС. Ден по-рано ще поддържа този кабинет. “Български напредък ” сподели, че има решение, само че не го заяви. Всички останали заявиха, че са срещу.

Това се случва няколко дни откакто България получи отвод за Шенген. “Има задоволително неща, за които сме отговорни, само че Шенген не е от тях ”, сподели в студиото на Свободна Европа, шеф на портал “Европа ”.

В една подредена страна, когато публицисти покажат някаква неправда, съответните институции ревизират и вземат ограничения това да не се повтаря. не е тъкмо по този начин и най-после могат да се окажат отговорни проверяващите публицисти. Не пропускайте историята.

директорка от Telus удостоверява, че те модерират наличие за Фейсбук в България, само че отхвърля рецензиите за пристрастност и проруски позиции.

А вие какво мислите по тематиката? Коментирайте на страницата ни във или пишете на.
“Ако Путин почине ”
Парламентарната комисия по защита утвърди контракта, с който България ще изпрати военна помощ на Украйна. Става дума за от въздушни офанзиви.

от муниции 155-мм, тъй като войната е " в огромна степен артилерийска ", сподели министърът на външните работи Дмитро Кулеба.

Украинският президент на водачите на страните от Г-7 проект за преустановяване на войната на Русия против Украйна. Той прикани за среща на върха за мира през тази зима.

„. Авторитарният режим е рисков, тъй като крие огромен риск. Не може всичко да зависи от един човек ”, сподели преди този момент Зеленски в изявление на Дейвид Летерман.

“Преди година прогнозите за въздействието на спора сред Русия и Украйна звучаха някак страхливо. Днес нови прогнози липсват ”. по какъв начин войната в Украйна пречи на прогнозите.

Ако този бюлетин ви оказва помощ да сте осведомени, препоръчайте го на другари и им изпратете
“Джовани Фалконе ”
за 24 часа след взаимната акция „ Бяло “ на прокуратурата и Министерство на вътрешните работи против разпространяването на опиати, заяви вътрешното министерство.

Главният прокурор получи премията на община Благоевград на името на убития италиански прокурор Джовани Фалконе, пишат сътрудниците в “Медиапул ”.

Съдът позволи до разглеждане делото за убийството на, по което са подсъдими брачният партньор ѝ Орлин Владимиров и татко му Пламен. Първото съвещание от процеса ще бъде на 17 януари.

В София се организира митинг с искане за най-строги санкции. Намерете още 4 минути, с цел да гледате - какво споделят близки и познати на жертвата.
Ева Кайли и парите от Катар
от поста една от заместник-председателките си, гъркинята Ева Кайли. Причината е следствието за корупция против нея.

Скандалът е обвързван с пари от Катар, които европейски политици са получавали, с цел да оказват помощ за имиджа на страната., която към този момент е определяна като “най-тежкият ” случай на корупция.

Американската организация за интернационално развиване за “укрепване на демократичните институции, гражданското общество и самостоятелните медии ”.

Елате в общността на Свободна Европа във и ще получавате всичко напряко в телефона си.
Човек на деня
Той е от актьорите, които минават през киното и през живота с комизъм и музика. Той е и навърши 55 години. Той е Човек на деня на Свободна Европа.

се за този бюлетин, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " – обзор на най-важните вести.

Искрено ваш,

Иван Бедров
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР