Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното

...
Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното
Коментари Харесай

Три минути: ГЕРБ, ДПС и БСП върнаха изборните правила няколко години назад. Кое е космическото момиче

Най-важните вести с линкове. Отнемат три минути четене.

Добро утро. Най-важното през днешния ден:
Падналата ракета в ПолшаКакво оръжие има БългарияТатяна Иванова
Късно нощес утвърди връщането на хартиената бюлетина, трансформира машините на процедура в принтери, анулира реализирано преди единодушие за регион “Чужбина ” и отдалечено електронно гласоподаване и закри Обществения съвет към ЦИК. Това стана с гласовете на ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия. Предстои измененията да бъдат гласувани в пленарната зала.

Консултациите на президента Румен Радев стигнаха до Българска социалистическа партия. Лидерката на партията, че губи време. 45 дни минаха от изборите и мандат още не е връчен.

Парламентарната група на, само че не за държавно управление, а “за политики ”.

Първият декларирал се претендент за кмет на София сложи като съществена цел отстраняването на ГЕРБ. в изявление за Свободна Европа.

Споделете какво мислите и вие. Може да публикувате вашето мнение на страницата ни във или да го изпратите на.
Откъде долетя ракетата в Полша
най-вероятно е изстреляна от украинската противовъздушна защита, сподели генералният секретар на НАТО. По-рано американският президент, че е малко евентуално ракетата да е изстреляна от Русия.

, че ракетата е изстреляна от Украйна и изиска взаимно следствие със западните сътрудници. Инцидентът се случи след най-масовата съветска ракетна офанзива по украински градове.

“Този боен спор убива почтени хора и унищожава бъдещето на Европа и света ”, сподели служебният министър председател Гълъб Донев. с реакциите на българските институции.
България може да даде танкове, оръдия, БТР-и
Военният министър Димитър Стоянов има още две седмици, с цел да предложи на Народното събрание какво оръжие България може да даде на Украйна., че опциите са доста огромни и армията има непотребни стотици танкове, оръдия и БТР-и.

Правителството удължи до 24 февруари програмата за настаняване на, против което притежателите получават по 15 лв. на вечер.

В самата Украйна военното състояние беше удължено с още 90 дни., тактически и оперативно, само че дефинитивна победа на Украйна не се чака скоро, сподели най-високопоставеният американски военачалник.
Г-20, Организация на обединените нации и Шенген
осъдиха експанзията на Русия в Украйна и желаеха безусловното ѝ отдръпване.

“Да, Русия може да бъде ” - предлагам ви разбора на Стефан Попов. Според него има най-малко два метода да се изключи Русия от Организация на обединените нации.

България, Румъния и Хърватия да бъдат признати в Шенгенското пространство. Пак може да си припомните е срещу влизането на България.

Ако сте удовлетворени от този бюлетин, препоръчайте го на другари и им изпратете
Три истории, които да създадат деня ви пъстър
Негови графити със обществени послания се появяват по целия свят. Миналата седмица се появиха и в Украйна. Анонимният удостовери, че е създател на общо седем изображения. Разгледайте ги.

Скандалът в Народния спектакъл не е нещо чак толкоз ново, пишат и напомнят един скандал преди 100 години, в който участници са Елин Пелин, Иван Вазов и Гео Милев.

Парадокс е, че всички харесват „ Книга за джунглата “, само че не и създателя. Не пропускайте историята на Пламен Асенов за писателя в поредицата за Великите европейци.

Искате ли да получавате най-важното непосредствено в телефона си - елате в общността на Свободна Европа във.
“Обратно към Луната ”
Най-мощната и комплицирана ракета на американската галактическа организация НАСА. Ракетата и модулът " Орион " приготвят пилотирана задача до Луната. В нашия инстаграм профил може от изстрелването на “Артемис 1 ".

Тя е единствено на 19 години, а към този момент е покрай Космоса. От 4 години от Добрич преследва фантазията си - да станe първата жена космонавт на България. Тя е Човек на деня на Свободна Европа.

се за този бюлетин, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " – обзор на най-важните вести.

Искрено ваш,

Иван Бедров
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР