Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното

...
Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното
Коментари Харесай

Три минути: Войната направи очевидното очевидно. Появи се отрова преди преговорите

Най-важните вести с линкове. Отнемат три минути четене.

Добро утро. Най-важното през днешния ден:
Преговори сред Киев и МоскваСлужбите са следили НемцовПромените в България
стартират договаряния сред Украйна и Русия. Киев упорства за преустановяване на огъня и евакуиране на съветските войски.

Няколко часа по-рано пристигна новината, че трима души, участващи в договарянията, са имали с незнайно химическо вещество. Двама са от украинската делегация, а третият е Роман Абрамович, който е в ролята на медиатор.

Президентът, че при договарянията ще упорства на запазването на териториалната целокупност на страната си.

В понеделник украинските управляващи за евакуация от Мариупол поради заплаха от продължаващия съветски обстрел.

заяви, че украинските сили са си върнали контрола над града.

В момента съветските сили се прегрупират, само че, твърди зам.-министърката на защитата на Украйна Хана Маляр.

още веднъж работят, само че образованието е отдалечено. Единственото, което не стопира работа в Киев, са лечебните заведения. Намерете още 3 минути за. В него доброволка споделя, че има единствено две благоприятни условия: Или те да победят, или Путин да загуби.

Изпратете ни вашето мнение на.
Какви промени донесе войната
Шестима някогашни министри на защитата на България приканиха държавното управление на Украйна. “Отбраната против експанзията на Путин в Украйна е наша обща идея ”, споделят шестимата в намерено писмо.

на България, Румъния, Северна Македония и Черна гора се схванаха да работят против корупцията, която е инструмент за навлизане на съветско въздействие.

Войната към този момент. Днес никой не спори, че страната би трябвало да е енергийно самостоятелна от Русия и да има съвременна войска. Само преди месец не беше по този начин. Има и още образци.

на страните от Европейски Съюз да лишават на съветски и беларуски жители дадените им против вложения "златни визи ", в случай че преценяват, че те очевидно поддържат войната.

Изпратете на другари, с цел да се абонират и те за бюлетина “3 минути ”.
Разследвания
Покойният съветски опозиционер от сътрудник на съветските секрети служби, обвързван с отряд за политически убийства, близо година преди да бъде убит в Москва. Това открива интернационално следствие седем години след убийството на Немцов.

В България прокуратурата разпита, някогашния финансов министър Владислав Горанов и медийната съветничка на ГЕРБ Севделина Арнаудова. Колегите в “Медиапул ” описват какво се случи.

на политически или различен напън нито в предишното, нито в този момент, сподели компанията. Изявлението идва ден откакто Асен Василев сподели, че притежателят на компанията му е споделил, че
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР